Nieuws- en persberichten   1 juni 2021

Nieuwe ploegbladen en verdelers voor universele voertuigen

Samenwerking tussen John Deere en Douglas Dynamics

Samenwerking tussen John Deere en Douglas Dynamics 

Walldorf, 1 juni 2021 - John Deere en Douglas Dynamics, het moederbedrijf van Amerikaanse merken zoals Western, Fisher en SnowEx, zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor het assortiment van Western Products, oplossingen voor sneeuw- en ijsverwijdering voor universele voertuigen, met ingang van 1 juni 2021.

Western Products is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin en is de toonaangevende fabrikant van sneeuw- en ijsbeheersingsproducten. Er is een variëteit van ploegbladen voor montage aan de voorzijde, met zand- en zoutverdelers voor op de trechter en achterklep beschikbaar. Met daarnaast een grote selectie accessoires en onderdelen voor sneeuwploegen en verdelers voor betere prestaties.

Alle Western Products kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd op de universele voertuigen van de John Deere Gator-serie.

Voor meer details met betrekking tot productinformatie en compatibiliteit met de modellen uit de John Deere Gator-serie, verwijzen wij u naar het online snelle selectiesysteem op https://www.westernplows.com/quick-match/, of u neemt contact op met uw plaatselijke John Deere-dealer.