Nieuws- en persberichten   3 april 2023

John Deere legt de lat hoger op het gebied van precisielandbouwtechnologie en rijcomfort

John Deere 6R 2024

De John Deere-6R van modeljaar 2024 is voorzien van nieuwe ontwikkelingen die het comfort van de bestuurder nog verder vergroten.

Met de tractoren voor modeljaar 2024 tilt John Deere landbouw naar een hoger niveau, door de nieuwe G5 CommandCenterTM-displays te installeren op alle machines van de 6-, 7-, 8- en 9-serie, en het rijcomfort nog verder te vergroten. 

Klaar voor de toekomst met het nieuwe G5Plus CommandCenterTM 

Het nieuwe G5Plus CommandCenterTM biedt nu standaard documentatie, datasynchronisatie, JDLinkTM-connectiviteit, toepassing van variabele dosering, sectiecontrole en AutoTracTM-geleiding op alle 6-cilindermodellen van de 6R-, 7-, 8- en 9-serie. Het 12,8 inch-G5Plus CommandCenterTM is 33% groter dan het vorige display, heeft een hoge definitie van 1080P en een veel snellere processor. Door deze update gaan klanten profiteren van de hoogst mogelijke mate van efficiëntie en gebruiksgemak voor precisielandbouw, en weten ze zeker dat hun tractor klaar is voor de toekomst.

Nieuwe G5 Plus CommandCenter

De 6R-serie 

De John Deere-6R van modeljaar 2024 is voorzien van nieuwe ontwikkelingen die het comfort van de bestuurder nog verder vergroten. Het nieuwe ontwerp van de stuurkolom en het nieuwe stuurwiel zorgen voor een nieuw comfortniveau, vooral ook op de weg. Voeg daaraan het nieuwe schokdempingsysteem voor de Premium- en Ultimate-stoelen toe, en het is duidelijk dat de 6R voor modeljaar 2024 de lat weer hoger legt. 

De 7-, 8- en 9-serie 

De 7R voor modeljaar 2024 heeft een nieuw stuursysteem met 50% meer stuurvermogen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de grotere stuurcilinders, die standaard op alle uitvoeringen van de 7R gemonteerd zijn. Om het comfort van de bestuurder tijdens transport te vergroten, heeft de 7R een stuursysteem dat vergelijkbaar is met de een nieuw Automotive Type Stuur Systeem. Het centreert zichzelf op natuurlijke wijze en maakt het aanzienlijk gemakkelijker rechtuit te blijven rijden. Deze zogenaamde reactieve stuurfunctie wordt eenvoudig geactiveerd met een sneltoets op het CommandCenterTM. Twee extra remschrijven vóór verbeteren de ervaring van de bestuurder en de transportprestaties. Alle tractoren van de 7-, 8- en 9-serie hebben een nieuw hoekstijldisplay met hoge resolutie en een ingebouwde StarFireTM 7000.

Corner post display