Biografie

Kimberly K. Beardsley

Kimberly K. Beardsley

Vice-President
Wereldwijde onderdelenservices

Kimberly K. Beardsley is vice-president van Wereldwijde Onderdelenservices voor Deere & Company, een positie die zij sinds december 2013 bekleedt. Zij is verantwoordelijk voor het beheer van wereldwijde onderdelendistributie, prijsbepaling van onderdelen en onderdelensystemen, merklicensering en John Deer Merchandise ter ondersteuning van de voorraadsdivisies van het bedrijf.

Beardsley kwam in 1990 bij Deere & Company als onderdeel van een trainingsprogramma voor studenten bij John Deere Des Moines Works. Na het afstuderen beklede zij posities met toenemende verantwoordelijkheid op het gebied van productie en productietechniek bij Des Moines Works en de Seeding Group in Moline, Illinois. Later werkte Beardsley bij human resources alvorens zij terugkeerde naar activiteiten met opdrachten bij John Deere Waterloo Works. Beardsley diende ook als productiemanager bij Des Moines Works; Operations Manager bij John Deere Commerciële Producten, algemeen directeur van hydraulische cilinders en directeur bij Globale strategische kwaliteit voor de divisie Landbouw & Gras. In 2011 werd zij algemeen directeur HR voor de divisie Landbouw & Gras.

Oorspronkelijk uit Des Moines, Iowa heeft Beardsley een bachelor in industrieel engineering van de University of Iowa en een MBA van de Duke University.

Beardsley is een actief lid van de Society of Women Engineers. Ook geeft zij les bij Junior Achievement en is zij actief binnen haar kerk.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.