Biografie

Ryan D. Campbell

Ryan D. Campbell

Vice-President en Controleur

Ryan D. Campbell is vice-president en controleur bij Deere & Company, een positie die hij sinds december 2016 bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor wereldwijde boekhoudingsfuncties bij Deere.

Campbell kwam in 2007 bij John Deere als manager voor Bedrijfsplanning, na een 10-jarige loopbaan in accountancy bij Ernst & Young. Zijn opvolgende posities bij Deere zijn inclusief manager internationale boekhouding, controleur van productenlijn voor rijdende gazonmachines, manager bedrijfsontwikkeling, directeur kasverrichtingen – kapitaalmarkten en het meest recent als directeur financiering landbouw & gras, waarbij hij de president en bedrijfsgroepen van regio 2 ondersteunt.

Campbell haalde een graad in boekhouding aan het Simpson College en een MBA aan de Universiteit van Chicago.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.