Ryan D. Campbell

Senior vice-president en financieel directeur
Deere & Company

Ryan D. Campbell

Ryan D. Campbell is senior vice-president en financieel directeur, een functie die hij sinds april 2019 bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor het adviseren van de chief executive officer en andere leiders inzake belangrijke financiële en strategische groeikwesties. Hij beheert ook de wereldwijde financiële bedrijfsplanning en functies inzake markteconomieën, evenals investeerdersrelaties voor het bedrijf.

Campbell kwam in 2007 bij John Deere als manager voor Bedrijfsplanning, na een 10-jarige loopbaan in accountancy bij Ernst & Young. Zijn opvolgende posities bij John Deere omvatten manager internationale boekhouding, controleur van productenlijn voor rijdende gazonmachines, manager bedrijfsontwikkeling, directeur kasverrichtingen en kapitaalmarkten, directeur financiering voor landbouw en gras, waarbij hij de president van de divisie voor Europa, Azië en Afrika ondersteunt. In 2016 werd hij benoemd tot senior vice-president en controller voor Deere & Company en in 2018 werd hij vice-president en adjunct-directeur.

Campbell haalde een graad in boekhouding aan het Simpson College en een MBA aan de Universiteit van Chicago.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is gericht op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.