Biografie

Todd E. Davies

Todd E. Davies

Secretaris-Generaal en Buitengewoon Juridisch Adviseur

Todd E. Davies is secretaris-generaal en buitengewoon juridisch adviseur voor Deere & Company, een positie die hij sinds juli 2014 bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor corporate governance-kwesties waarbij hij nauw samenwerkt met de voorzitter en Raad van Bestuur. Hij beheert ook de juridische en regelgevende aspecten van de financiële transacties van Deere, inclusief de archivering bij de Securities and Exchange Commission.

Davies kwam in 1990 bij de juridische groep John Deere Kredieten, na te hebben gewerkt voor Dean Witter. In 1997 stapte hij over naar de afdeling Corporate Legal. Sindsdien heeft hij posities bekleed met toenemende verantwoordelijkheden in ondernemingsfinanciering & effecten, geschillen inzake producten, en fusies & overnames. Onmiddellijk voor zijn huidige positie was Davies buitengewoon juridisch adviseur voor Handelsrechten & Naleving.

Davies is afgestudeerd aan de University of Illinois en de IIT/Chicago-Kent College of Law.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.