Biografie

James M. Field

James M. Field

President, Divisie Landbouw & Gras – Amerika's, Australië en Platformen Globale Oogst & Gras

James M. Field is president van de divisie Landbouw & Gras – Amerika's, Australië en van de platformen Globale Oogst & Gras, een positie die hij sinds september 2012 bekleedt. Field is verantwoordelijk voor de op klant gerichte verkoop- en marketingregio's van de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, de regio van Latijns-Amerika (inclusief Zuid- en Midden-Amerika en Mexico) en productplatformgroepen die bestaan uit producten voor het oogsten van gewassen en producten voor gras en utiliteit.

Field kwam in 1994 bij Deere & Company en had een aantal posities in de gebieden van boekhouding, treasury en bedrijfsontwikkeling en planning. Field diende als Financieel directeur bij de voormalige Timberjack Group van Deere waar hij verantwoordelijk was voor alle boekhouding, financiën en treasury-functies. Hij werd in mei 2001 benoemd tot controleur bij Deere & Company en in september 2002 werd hij vice-president en controleur bij de Deere & Company. Field werd in september 2007 benoemd tot president van de divisie Wereldwijde commerciële & consumentenapparatuur. In 2009 werd hij benoemd tot senior vice-president en financieel directeur voor Deere & Company. Voordat hij bij Deere kwam, diende Field in een aantal opdrachten bij Deloitte & Touche.

Field is in 1985 afgestudeerd aan de Western Michigan University en heeft een CPA. Hij is lid van de Illinois CPA Society en de American Institute of CPA.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.