Biografie

Max A. Guinn

Max A. Guinn

President, Wereldwijde Constructie & Bosbouw, Globale Werkverhoudingen en Beveiliging

Max A. Guinn is President van Constructie & Bosbouw wereldwijd, een positie die hij sinds oktober 2014 bekleedt.

Sinds hij in 1980 bij het bedrijf kwam, bezette Guinn posities met toenemende verantwoordelijkheden op het gebied van kwaliteitsservices, voorraadbeheer en productie in landbouw-, constructie- en bosbouwsectoren. Hij werd in 1995 benoemd tot algemeen manager van de John  Deere Seeding Group en in 1996 werd hij benoemd tot algemeen manager bij John Deere Dubuque Works.

Guinn werd in 2000 benoemd tot senior vice-president voor Engineering en Productie bij de Divisie Constructie & Bosbouw. Later deed hij dienst als senior vice-president voor Productie en Engineering – Globale oogstmachines en werd hij in mei 2009 benoemd tot senior vice-president voor het Globale Platform – van de Divisie Oogsten van gewassen, landbouw & gras. Onmiddellijk voor zijn huidige positie was hij senior vice-president voor Human Resources, Communicatie, Publieke zaken en Werkverhoudingen.

Guin studeerde af van de University of Missouri-Rolla met een graad in werktuigbouwkunde en hij heeft een MBA van de University of Dubuque.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.