Biografie

Pierre J. Guyot

Pierre J. Guyot

Vice-President,
Globaal Voorraadbeheer en Logistieken

Pierre J. Piere Guyot is vice-president voor Globaal Voorraadbeheer en Logistieken bij Deere ,& Company, een positie die hij sinds mei 2014 bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor leiding over alle globale activiteiten inzake voorraadbeheer en logistieken voor het bedrijf.

Na posities betreffende inkopen en activiteiten bij Peugeot in Engeland en Frankrijk, kwam Guyot in 1998 bij John Deere als manager voor Assemblage bij de Saran-fabriek in Frankrijk. In 2002 werd Guyot benoemd tot operationeel manager bij de fabriek Arc-Les-Gray van Deere. In 2004 werd Guyot benoemd tot directeur van Voorraadbeheer – AG Landbouwmachines in Mannheim, Duitsland. Onmiddellijk voor zijn huidige functie diende Guyot vanaf het begin van 2007 als Algemeen directeur voor de Saran-fabriek.

Guyot behaalde een graad in industrieel engineering van École Centrale de Lille en een graad in industriële economie van École Nationale Supérieure du Pétrole et des Moteurs (IFP School). Hij begeleidt partnerfamilies voor Habitat for Humanity.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.