Alan C. Heuberger

Gekozen voor de raad van bestuur van Deere & Company, 2016
Senior vermogensbeheerder, BMGI

Alan Heuberger

Alan C. Heuberger is een senior vermogensbeheerder bij BMGI, het kantoor dat verantwoordelijk is voor alle non-Microsoft-beleggingen voor William H. Gates III, evenals voor alle beleggingen voor de Bill & Melinda Gates Foundation Trust. Deze beleggingen omvatten Deere & Company.

Bij BMGI biedt Heuberger overzicht inzake een reeks beleggingen van directe private equity en vastgoedportfolio, inclusief de landbouwinvesteringen van de onderneming die bestaan uit landbouwgrond, landbouwproductie en -verwerkingsbedrijven en diverse posities in overheidsparticipatie, inclusief Deere & Company.

Heuberger dient als lid van de Raad van Bestuur van de Amerikaanse schaakstichting, als vice-voorzitter van de adviesraad van het Financial Economics Institute aan de Claremont McKenna College en als lid van de beleggingscommissie van de Seattle Foundation.

Heuberger ontving van de Claremont McKenna College een Bachelor of Arts in Economie en Wiskunde. Ook verwierf hij de aanduiding Chartered Financial Analyst (CFA).

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is gericht op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.