Biografie

Brian M. Krzanich

Brian M. Krzanich

Chief Executive Officer
Intel Corporation
Gekozen voor de Raad van Bestuur van Deere & Company, 2016

Brian M. Krzanich werd benoemd tot Chief Executive Officer van Intel Corporation en in mei 2013 gekozen tot lid van de Raad van Bestuur van Intel.

Voor zijn benoeming tot CEO was Krzanich de Chief Operating Officer van Intel waarbij hij een organisatie van meer dan 50.000 werknemers leidde, verspreid over Intel Activiteiten in Technologie, Productie, Gieterij, Toevoerketen, Human Resources en Informatietechnologie. Bovendien was hij verantwoordelijk voor de China-strategie van Intel. Voordat hij COO werd, had hij via een reeks technische en leidinggevende functies vooruitgang geboekt binnen de productieorganisatie van Intel.

Krzanich heeft een bachelor in chemie van de San Jose State University en heeft een patent voor halfgeleiderverwerking. Hij is ook lid van de Raad van Bestuur van de Semiconductor Industry Association.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.