Biografie

John D. Lagemann

John D. Lagemann

Senior Vice-President, A&T Verkoop & Marketing –
Amerika s, Australië & Globale Marketing en Verkoopservices

Deere & Company

John D. Lagemann is senior vice-president van Verkoop & Marketing voor de Divisie Landbouw & Gras, een positie die hij sinds september 2012 bekleedt. In deze positie is John verantwoordelijk voor verkoop en go-to-market activiteiten in de Amerika's en Australië.

Lagemann kwam in 1982 bij John Deere als een marketing-vertegenwoordiger in de Verkoopbranche van Kansas City. Hij werkte tot 1994 met dealers en klanten in diverse veldopdrachten bij de Verkoopbranche van Kansas City. Hij werd in 1994 benoemd tot manager van Fabrieksmarketing bij John Deere Harvester Works en werd in 1999 manager van de activiteiten van John Deere in Australië, Nieuw-Zeeland en Oost-Azië.

In 2002 werd Lagemann benoemd tot vice-president voor Verkoop voor de Verenigde Staten en Canada. In 2009 werd hij benoemd tot vice-president voor Verkoop en Marketing bij Landbouw & Gras voor de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland (regio 4).

Lagemann behaalde zijn bachelor in voedingswetenschappen en -management en zijn MBA aan de Kansas State University. Hij is directeur van de Association of Equipment Manufacturers (AEM) en lid van de Raad van de Landbouwsector van AEM, een lid van Zakelijke adviesraad van Kansas State Dean, lid van de Adviesraad van Kansas State Olathe en een raadslid van de Royal Association.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.