Biografie

Renee A. Mailhot

Renee A. Mailhot

Vice-President en
Chief Compliance Officer

Deere & Company

Renee A. Mailhot is vice-president en Chief Compliance Officer bij Deere & Company, een positie die zij sinds mei 2015 bekleedt. Zij leidt het Centrum voor Globaal zakelijk gedrag welke verantwoordelijk is voor het versterken van de duurzame betrokkenheid van Deere over hoe het zaken doet en een duurzaamheid verzekert die gericht is op zijn kernwaarden inzake integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie binnen de globale activiteiten van Deere.

Mailhot kwam in 1991 bij Deere & Company in de afdeling Human Resources in Raleigh, Noord-Carolina, bij de voormalige divisie Commerciële en consumentenapparatuur, waar zij ook in diverse functies diende op het gebied van Marketing & Verkoop. Later keerde zij terug naar haar functie bij Human Resources, waar zij functies beklede met toenemende verantwoordelijkheid, inclusief manager van Werknemersontwikkeling voor Regio 2, manager voor Verwerving en Personeelsbezetting voor Noord-Amerika en manager van Globale functie-evaluatie.

In 2011 werd Mailhot benoemd tot directeur van de Regionale Human Resources voor Latijns-Amerika. In deze functie was zij kernlid van het leidinggevende team voor Regio 3. In 2013 werd zij benoemd tot directeur van Talentenbeheer. Onlangs diende zij als directeur van Globale communicaties met werknemers.

Mailhot kreeg een B.S. in Psychologie van de Michigan State University en een M.A. met concentratie op Human Resources van de North Carolina State University.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.