John C. May

President, chief operating officer
Deere & Company

John May

John C. May is president en financieel directeur. Deze positie bekleedt hij sinds april 2109. May is verantwoordelijk voor het leiden van de inspanningen van Deere & Company om de operationele uitmuntendheid binnen het gehele bedrijf te maximaliseren.

Voor zijn huidige functie diende May als president van de divisie Landbouw en Gras Wereldwijd en was hij verantwoordelijk voor de Amerika's en Australië, de globale platformen inzake oogst, gras en en grasbescherming evenals de intelligente oplossingengroep. Daarvoor was hij hoofd Technologie en president van Lanbouwkundige oplossingen. Daarnaast heeft May ervaring in de divisie Constructie en Bosbouw Wereldwijd van Deere. Daar was hij fabrieksmanager bij John Deere Dubuque Works. In andere functies was hij vice-president van het Globale platform Gras en Utiliteit en was hij gedurende een periode van aanzienlijke groei algemeen directeur van de activiteiten van Deere in China. May werd in 2012 lid van het senior managementteam en begon in 1997 te werken bij het bedrijf.

Voordat hij bij John Deere kwam, was May adviseur management bij KPMG Peat Marwick.

May studeerde af met een Bachelor of Science van de University of New Hampshire en hij ontving een MBA van de University of Maine.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is gericht op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.