John C. May

Algemeen directeur
Deere & Company

John May

John C. May is algemeen directeur. Deze positie bekleedt hij sinds november 2109. Hij is verantwoordelijk voor het leiden van de inspanningen van Deere & Company om de financiële en operationele uitmuntendheid binnen het gehele bedrijf te maximaliseren.

Voorafgaand aan zijn huidige rol, was May president en algemeen directeur, een positie die hij in april 2019 aannam. Daarvoor diende May hij als president van de divisie Landbouw en Gras Wereldwijd en was hij verantwoordelijk voor de Amerika's en Australië, en voor de globale platformen inzake oogst, gras en grasbescherming en de intelligente oplossingengroep. Daarvoor was hij hoofd technologie en president van Lanbouwkundige oplossingen.

Daarnaast heeft May ervaring in de divisie Constructie en Bosbouw Wereldwijd van Deere. Daar was hij fabrieksmanager bij John Deere Dubuque Works. In andere functies was hij vice-president van het Globale platform Gras en Utiliteit en was hij gedurende een periode van aanzienlijke groei algemeen directeur van de activiteiten van Deere in China. Mei werd onderdeel van het senior managementteam van het bedrijf in 2012.

Hij kwam in dienst bij John Deere in 1997 nadat hij had gewerkt als managementconsultant bij KPMG Peat Marwick.

May studeerde af met een Bachelor van de University of New Hampshire en een MBA van de University of Maine.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is Grünes op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.