Biografie

John C. May

John C. May

President,
Landbouwkundige oplossingen en Chief Information Officer

Deere & Company

John C. May is president voor Landbouwoplossingen en Chief Information Officer, een positie die hij al sinds september 2012 bekleedt. May is verantwoordelijk voor productplatformgroepen die bestaan uit hooi- & voederproducten en zorgproducten voor gewassen. Hij had een ondernemingswijde verantwoordelijkheid voor de groep Informatietechnologie en Intelligente oplossingen.

May startte zijn loopbaan in 1997 bij John Deere, bij John Deere Gezondheidszorg waar hij verantwoordelijk was voor het strategisch plannen en bedrijfsontwikkeling. Hij nam vervolgens een aantal posities van uitvoerend leiderschap aan binnen de voormalige divisie Commerciële & Consumentenapparatuur en betrok uiteindelijk de positie van directeur van Marketing voertuigen. Hij diende als algemeen directeur van de activiteiten bij Deere China, gedurende een periode dat de zaken van het bedrijf in China aanzienlijk groeiden. Vervolgens werd May fabrieksmanager bij John Deere Dubuque Works. In november 2009 werd hij benoemd tot vice-president van het Globale Platform – Gras & Utiliteit, van de divisie Landbouw & Gras. Voordat hij bij John Deere kwam, was hij Adviseur Management bij KPMG Peat Marwick.

May had een Bachelor of Science van de University of New Hampshire. Hij heeft ook een MBA van de University of Maine.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.