Biografie

Gregory R. Noe

Gregory R. Noe

Vice-President en Internationale Plaatsvervangende Juridische Adviseur

Deere & Company

Gregory R. Noe is vice-president en Internationaal vervangend juridisch adviseur bij Deere & Company, een positie die hij sinds juli 2014 bekleedt. Noe leidt de juridische diensten van Deere door de activiteiten van het bedrijf en de groei-initiatieven buiten de Verenigde Staten en Canada te ondersteunen, evenals de wereldwijde teams voor intellectuele eigendommen.

Noe kwam in 1993 bij Deere & Company. Onlangs diende hij als secretaris-generaal en buitengewoon juridisch adviseur, een positie die hij sinds december 2008 bekleedt.

Voor zijn positie als secretaris-generaal en buitengewoon juridisch adviseur, beklede Noe de positie van Buitengewoon juridisch adviseur voor specifieke geschillen. Daarvoor was Noe manager van Activiteiten in het Verre-Oosten bij de divisie Constructie en Bosbouw. In 2004 werd Noe toegewezen aan het Europese kantoor van Deere in Mannheim, Duitsland. Daar droeg hij de verantwoordelijkheid voor het leveren van juridische diensten aan diverse internationale bedrijfseenheden van Deere, inclusief JohnDeere India, JohnDeere Zuid-Afrika en JohnDeere Zuid-Amerika. Gedurende zijn loopbaan heeft hij met geschillen inzake productenaansprakelijkheid, handelswetten en juridische ondersteuning voor overzeese bedrijven en vennootschappen.

Noe ontving in 1988 zijn bachelor in Bestuur van de universiteit de Notre Dame en werd in 1991 Meester in de Rechten via Loyola University of Chicago. Hij is lid van de American Corporate Counsel Association en de Bar Association van de Staat van Illinois.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.