Biografie

Gregory R. Page

Gregory R. Page

Retired Executive Director
Cargill, Incorporated
Gekozen voor de Raad van Bestuur van Deere & Company, 2013

Gregory R. Page is de afgetreden voorzitter en CEO van Cargill. Eerder was hij vanaf september 2015 tot augustus 2016 uitvoerend directeur van Cargill. Hij diende van december 2013 tot september 2015 als uitvoerende voorzitter van Cargill. Daarvoor diende hij van juni 2007 tot december 2013 als de chief executive officer van Cargill. Hij werd in augustus 2000 gekozen voor de Raad van Bestuur van Cargill en in september 2007 gekozen tot voorzitter van de raad.

Page kwam in 1974 als een stagiair bij Cargill waar hij werd toegewezen aan de divisie Voeder. Sindsdien heeft hij een aantal posities bekleed in de Verenigde Staten en Singapore. In 1998 werd hij corporate vice-president & sector-president van de Groep Financiële markten en Rood Vlees van Cargill. Het jaar daarop werd hij benoemd tot uitvoerende vice-president van de groep Financiële markten en Rood Vlees van het bedrijf. In 2000 werd hij president en chief operating officer bij Cargill en gekozen tot de Raad van Bestuur van Cargill.

Page dient als lid van de Raad van Bestuur van de Eaton Corporation. Hij is lid van de Nationale Raad van Big Brothers Big Sisters of America en Raadslid en onmiddellijk voorgaande president van de Northern Star Council van de Boy Scouts of America. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit van Noord-Dakota met een Bachelor in Economie en een ingeborene van Bottineau, Noord-Dakota.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.