Gregory R. Page

Gekozen tot de raad van bestuur van Deere & Company, 2013
Afgetreden voorzitter en CEO, Cargill, Incorporated

Gregory Page

Greg Page is de afgetreden voorzitter en algemeen directeur van Cargill, Incorporated. Hij diende vanaf september 2015 tot augustus 2016 als uitvoerend directeur van Cargill, van december 2013 tot september 2015 als uitvoerend voorzitter en van juni 2007 tot december 2013 als algemeen directeur. Hij werd in augustus 2000 gekozen voor de Raad van Bestuur van Cargill en in september 2007 gekozen tot voorzitter van deze raad.

Page kwam in 1974 als stagiaire bij Cargill waar hij werd toegewezen aan de divisie Voeder. Met de tijd bekleedde hij een aantal functies in de Verenigde Staten en Singapore. Page werkte met het opstarten van de pluimveeverwerkende activiteiten in Thailand, de rund- en varkensvleesverwerkende activiteiten van de dochtermaatschappij Excel van Cargill in Wichita, Kansas en de Financial Markets Group in Minneapolis.

Page dient als lid van de raad van betuur van Eaton Corporation, Deere & Company en 3M. Hij is lid van het adviescomité van de landbouwdivisie van DowDuPont, Corteva. Hij was voorzitter van de raad van Big Brothers Big Sisters of America en voormalig president van het Northern Star Council van de Padvinderij van Amerika. Hij blijft dienen bij beide raden, evenals de raad van het Amerikaanse Vluchtelingencomité.

Page ontving een bachelor in economie van de University of North Dakota. Hij werd geboren in Bottineau, N.D.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is gericht op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.