Biografie

Brian J. Rauch

Brian J. Rauch

Senior Vice-President, Engineering,
Productie en Voorraadbeheer

Deere & Company

Brian J. Rauch is senior vice-president, Engineering, Productie en Voorraadbeheer voor de Divisie Wereldwijd Constructie & Bosbouw van John Deere, een positie die hij sinds maart 2013 bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor alle activiteiten inzake productie, engineering, voorraadbeheer, kwaliteit en herproductie voor de divisie.

Rauch kwam in 1994 als een product engineer bij John Deere. Sindsdien heeft hij enkele posities gehad in de Divisie Constructie & Bosbouw Wereldwijd, inclusief manager van Geavanceerd onderzoek en ontwikkeling, programmamanager en directeur van Engineering en Technologie. In 2007 werd Rauch benoemd tot vice-president van Engineering. In deze positie was hij verantwoordelijk voor design engineering, productvalidatie en -verificatie en onderzoek en ontwikkeling van alle constructie- en bosbouwproducten wereldwijd.

Rauch heeft een B.S. in machinebouw van de University of Wisconsin-Platteville, en een M.S. en een Ph.D. in bouwkunde van de University of Wisconsin-Madison. Ook heeft hij een MBA van de University of Wisconsin-Madison.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.