Biografie

Domenic G. Ruccolo

Domenic G. Ruccolo

Senior Vice-President
Verkoop & Marketing
Divisie Wereldwijde Constructie & Bosbouw

Deere & Company

Domenic G. Ruccolo is senior vice-president van Verkoop & Marketing en de Divisie Constructie & Bosbouw Wereldwijd, een positie die hij sinds augustus 2007 bekleedt. Ruccolo is verantwoordelijk voor de organisatie van de verkoop, marketing en productondersteuning in de divisie Constructie & Bosbouw Wereldwijd.

Ruccolo begon in 1990 zijn loopbaan bij John Deere bij John Deere Ltd., waar hij diverse verantwoordelijkheden had voor ondersteuning en verkoop van diverse veldproducten. In 1997, nadat hij enige tijd manager van de divisie Financiën was in Canada, raakte hij betrokken bij de consolidatie-activiteiten voor wholesale-financiering en dealers bij Deere & Company. In 2002 werd hij benoemd tot directeur van de divisie Constructie & Mijnbouw bij Hitachi. In 2003 voegde hij aan die functie de titel toe van Overzeese constructie-activiteiten. Voor zijn huidige positie diende hij sinds januari 2006 als vice-president van Marketing van landbouwwerktuigen – V.S. en Canada.

Ruccolo heeft een bachelor in handel van Concordia University in Montreal, Canada en een MBA van de Fuqua School aan de Duke University.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.