Biografie

Thomas C. Spitzfaden

Thomas C. Spitzfaden

Vice-President en Penningmeester

Deere & Company

Thomas C. Spitzfaden is vice-president en penningmeester, een positie die hij sinds februari 2015 bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor het leiden van een team van treasury professionals voor het leveren van duurzame, kosteneffectieve financiering voor globale kapitaalmarkten en financieel risicobeheer ter ondersteuning van Deere & Company en John Deere Financiën (JDF).

Spitzfaden kwam in 1979 bij Deere en had een aantal posities met toenemende verantwoordelijkheden in de onderneming bij de divisies Landbouwmachines en Constructiemachines. In 2004 werd hij benoemd tot directeur van Bedrijfsontwikkeling voor de divisie Landbouwmachines wereldwijd. In 2006 werd hij benoemd tot assistent penningmeester en in januari 2012 werd hij benoemd tot vice-president van het Pensioenfonds en Beleggingen van de Deere & Company.

Spitzfaden heeft een bachelor in geschiedenis van de Rice University en een MBA in financiën van de universiteit van Chicago. Hij is een Chartered Financial Analyst.

Momenteel dient Spitzfaden in de Bestuur van het symfonieorkest van Quad City.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.