Biografie

John H. Stone

John H. Stone

Senior Vice-President
Intelligente-oplossingengroep

Deere & Company

John H. Stone is senior vice-president van de Intelligente-oplossingengroep, een positie die hij sinds november 2016 bekleedt. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het beheren van de groei en winstgevendheid van de Intelligente-oplossingengroep van het bedrijf en leidt hij de inspanningen om innovatieve technologieën te leveren die de prestaties van de apparatuur van John Deere verbeteren en waarmee de klanten hun operationele prestaties kunnen verbeteren en beter hun kosten kunnen beheren.

Stone kwam in 2002 bij Deere & Company als projectmanager en heeft leidinggevende posities bekleed in Waterloo, Iowa, en Mannheim, Duitsland. In januari 2007 was hij verantwoordelijk voor de overname en integratie van de Ningbo Benye Tractor and Automobile, Co. Onlangs was hij algemeen directeur van de productenlijn voor de compacttractor. In 2015 werd hij benoemd tot vice-president voor Ondernemingsstrategie & Bedrijfsontwikkeling bij Deere & Company.

Voordat hij bij Deere kwam, werkte Stone voor General Electric en daarvoor was hij officier in het Amerikaanse leger.

Stone heeft een bachelor in machinebouw van de Amerikaanse Militaire Academie en een MBA van de Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.