Biografie

Sheila G. Talton

Sheila G. Talton

President en Chief Executive Officer
Grijze massa analyses
Gekozen voor de Raad van Bestuur van Deere & Company
, 2015

Sheila G. Talton is president en chief executive officer van Gray Matter Analytics in Chicago, Illinois, een positie die zij sinds 2013 bekleedt.

Voorafgaande aan haar huidige positie was zij president en CEO bij SGT Ltd., vice-president bij Cisco Systems, Inc,. area vice-president bij Consumer Products, Electronic Data Systems Corp.; en president bij Global Business Process Innovations Services, Electronic Data Systems Corp.

Naast haar diensten bij de Raad van Bestuur van Deere & Company, is Talton een directeur van OGE Energy Corporation en Wintrust Financial Corporation. Zij dient ook bij de Northwestern Memorial Foundation, het Chicago Shakespeare Theater en de Chicago Urban League.

Talton ontving een B.S. in marketing met spraakcommunicatie als bijvak van de Northern Illinois University en zij is afgestudeerd van het Geavanceerde managementprogramma aan de Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.