Sheila G. Talton

Gekozen tot de raad van bestuur van Deere & Company, 2015
President en algemeen directeur, Gray Matter Analytics

Sheila G. Talton

Sheila G. Talton is president en algemeen directeur van Gray Matter Analytics in Chicago, Illinois, een positie die zij sinds 2013 bekleedt.

Voorafgaande aan haar huidige positie was zij president en CEO bij SGT Ltd., vice-president bij Cisco Systems, Inc,. area vice-president bij Consumer Products, Electronic Data Systems Corp.; en president bij Global Business Process Innovations Services, Electronic Data Systems Corp.

Naast haar diensten bij de Raad van Bestuur van Deere & Company, is Talton een directeur van OGE Energy Corporation, Wintrust Financial Corporation en Sysco Corporation. Zij dient ook bij de Northwestern Memorial Foundation, het Chicago Shakespeare Theater en de Chicago Urban League.

Talton ontving een B.S. in marketing met spraakcommunicatie als bijvak van de Northern Illinois University en zij is afgestudeerd van het Geavanceerde managementprogramma aan de Harvard Business School.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldwijde leider op het gebied van geavanceerde producten en diensten en is gericht op het succes van klanten die op allerlei manieren zijn verbonden met het land —bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en bebouwen van het land om te voldoen aan de dramatisch stijgende vraag naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur op mondiaal niveau. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.