Biografie

Andrew C. Traeger

Andrew C. Traeger

Senior Vice-President & Financieel Directeur
Divisie Wereldwijde Financiële Diensten

Deere & Company

Andrew C. Traeger is Senior Vice-President & Financieel Directeur van de divisie Financiële diensten, een functie die hij sinds augustus 2011 bekleedt. Hij overziet de functies van boekhouding, financiën en strategische planning, inclusief zakelijke rapportage inzake krediet en verzekering, de fiscale administratie en liquiditeitenadministratie, financiële planning en analyse, boekhoudkundige diensten en financiële systemen.

Traeger kwam in 1998 als een Senior Accountant bij John Deere Financiën en snel nam hij functies aan met toegenomen complexiteit en verantwoordelijkheden, inclusief Manager inzake Financiële Prognose, Manager Financiële verslaglegging en Manager van Financiën en Verplichte verslaglegging. In 2007 werd hij benoemd tot Financieel Directeur inzake verslaglegging, fiscale en liquiditeitenadministratie en boekhoudkundige diensten.

Treager haalde zijn bachelor of arts in accountancy bij de Buena Vista University in Storm Lake, Iowa en is een gecertificeerde accountant (CPA).

Traeger is lid van de American Institute of CPA's en de Iowa Society of CPA's. In 2011 ontving hij de benoeming als een Registeraccountant van algemeen management. Ook is hij lid van de Raad van Bestuur voor de Greater Des Moines Partnership en het Ronald McDonald House Charities of Central-Iowa, Inc.

John Deere Financial is een van de grootste leveranciers van financiële diensten voor klanten in de landbouw en constructie en ondersteunt John Deere wereldwijd met meer dan 1,7 miljoen accounts en een beheerd portfolio wereldwijd van bijna $39 miljard. Naast het verstrekken van vorderingen en financiering van apparatuur om de verkoop van apparatuur van John Deere voor landbouw, constructie, bosbouw, tuinonderhoud en utiliteiten te vergemakkelijken, John Deere Financial biedt doorlopende op betaling gebaseerde oplossingen en financiering met inzet van gewassen. Vandaag heeft John Deere Financial wereldwijd ongeveer 2.200 werknemers en biedt hij in meer dan 50 landen financiële retailprogramma's.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.