Biografie

Jeffrey A. Trahan

Jeffrey A. Trahan

Vice-President
Pensioenfonds & Beleggingen

Deere & Company

Jeffrey A. Trahan is vice-president van Pensioenfonds en Beleggingen, een positie die hij sinds 2015 bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen van de beleggingszaken van het pensioensysteem van Deere.

Trahan kwam in 1992 bij Deere & Company, nadat hij had gewerkt voor Inficon, Inc. en Ernst & Young. Bij Deere & Company bezette hij leidinggevende posities met toenemende verantwoordelijkheden, in diverse financiële functies binnen de onderneming en met de divisie Constructie & Bosbouw, inclusief directeur Kasverrichtingen, directeur Internationale financiën, directeur Beleggingen en manager Globale alternatieve investeringen. In september 2012 werd hij benoemd tot assistent penningmeester.

Trahan ontving een B.S. van Utica College van de Syracuse University en een MBA van de University of Chicago. Hij is een Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) en hij is in de beleggingscomissie van de Community Foundation of the Great River Bend; de Financial Relations Committee, American Financial Services Association; en de Technology Advisory Committee, U.S. Commodity Futures Trading Commission.

Deere & Company (NYSE: DE) is een wereldleider op het gebied van leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van klanten wiens werk verbonden is met het land – zij die het land bewerken, oogsten, omvormen, verrijken en erop bouwen om wereldwijd aan de dramatisch stijgende vraag te voldoen naar voedsel, brandstof, huisvesting en infrastructuur. Sinds 1837 heeft John Deere innovatieve producten van superieure kwaliteit geleverd, voortbouwend op een traditie van integriteit. Ga voor meer informatie over John Deere naar zijn wereldwijde website op www.JohnDeere.com.