Een rupsbandtractor van John Deere rijdt door een al geoogst veld
Kernwaarden

Onze wereld en onze zakelijke activiteiten veranderen. Onze kernwaarden blijven.

De manier waarop wij zaken doen is van doorslaggevend belang voor ons duurzame succes. Deze manier wordt weerspiegeld in onze kernwaarden Integriteit, Kwaliteit, Betrokkenheid en Innovatie. U kunt deze manier aantreffen bij onze mensen, producten en processen. U ziet het in hoe we onze dagelijkse activiteiten in elk bedrijf ontplooien, en in de manier waarop we medewerkers, klanten, leveranciers, dealers en andere belanghebbenden behandelen.

Onze kernwaarden definiëren wie we zijn. Ze verenigen ons en onderscheiden ons van concurrenten.

Onze toewijding aan deze kernwaarden is geen optie en zal nooit wankelen.

Twee mannen in gesprek terwijl ze naar een laptop kijken met een John Deere maaier op de achtergrond.

Integriteit

Integriteit betekent altijd de waarheid vertellen, je woord houden en anderen eerlijk en met respect behandelen. Integriteit wordt gedemonstreerd door eerlijke relaties, beslissingen die rekening houden met de evenwichtige belangen van belanghebbenden en een onbetwiste toewijding voor ethisch en wettelijk gedrag. Integriteit is een van onze meest gekoesterde eigenschappen. Integriteit mag niet worden geschonden.

Een man aan het werk in een fabriek van John Deere.

Kwaliteit

Kwaliteit betekent waarde leveren aan klanten, medewerkers, aandeelhouders en anderen. Kwaliteit wordt getoond op vele manieren — door producten en diensten te verkopen en te ondersteunen, die een werkomgeving tot stand brengen waarin medewerkers opbloeien, door financiële resultaten te behalen die voldoen aan de verwachtingen van investeerders en door het in stand houden van gezonde relaties waar onze belanghebbenden van kunnen profiteren.

Een man en een vrouw in gesprek voor een bouwplaats met uitrusting van John Deere.

Toewijding

Toewijding betekent ons best doen om te voldoen aan de verwachtingen van belanghebbenden op een voorspelbare, consistente en duurzame manier. We erkennen dat onze klanten, medewerkers en investeerders vele opties hebben voor het kiezen van een onderneming waar zij mee willen worden geassocieerd. Onze mogelijkheid om te dienen moet worden gezien als een voorrecht, dat niet als vanzelfsprekend moet worden genomen.

Een man in een zwarte ruimte met hologrammen die op het toneel verschijnen.

Innovatie

Innovatie betekent het uitvinden, ontwerpen en ontwikkelen van baanbrekende producten en diensten, die een hoge aantrekkingskracht op de markt hebben en die de klantvoorkeur voor het merk John Deere versterken. Innovatie strekt zich uit tot het gebruik van de nieuwste technologieën voor het tot stand brengen van productieprocessen van wereldklasse en tot het toepassen van de meest geavanceerde hulpmiddelen en methoden voor informatietechnologie in de gehele onderneming.