Zaken doen met ons

Uw bedrijf uit te lijnen met het merk van John Deere is een goede zaak. Het is een van de meest erkende en vertrouwde merknamen in het merendeel van de wereld, vooral in landen waarbij landbouwproductie geworteld is. Het is zonder twijfel dat onze naam – en de waarde die het aan uw bedrijf kan geven – de reden is dat u naar onze website komt.

Maar kijk verder. Verder zoekende naar relaties die sterke financiële prestaties opleveren, zoeken we ook naar relaties die een verschil kunnen maken. Ons doeleinde is als volgt: Toegewijd aan hen die verbonden zijn aan het land. Het is een bedrijf en relatie waar het er helemaal over gaat dat al onze leveranciers, dealers en licentiehouders zich goed voelen.

Natuurlijk is John Deere erg selectief als het op het kiezen aankomt van onze leveranciers, dealers en licentiehouders. Het moet voor beiden goed zitten. We moeten beiden op één lijn zijn achter de kernwaarden van John Deere: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie. Als u uw – werkethieken – op deze manier defineerd, dan kunt u mogelijk met ons samenwerken als dealer, leverancier, fabrikant van een gelicenseerd product van John Deere.