PRO 47VProfessioneel maaien

  • Nieuwe, inklapbare Duwboom
  • Antivibratiesysteem
  • Geforceerde grasopvang met TurboStar-aanzuiging
  • Lichtgewicht: 47,5 kg
Printen

De PRO 47V, een robuuste en flexibele maaier van instapniveau, speciaal ontworpen voor de behoeften van kleinere hoveniersbedrijven, of als extra machine voor onderhoudsbedrijven.

Met zijn maaibreedte van 47 cm is de praktische PRO 47V zeer wendbaar, zelfs op moeilijk terrein of rond obstakels. Door zijn relatief geringe gewicht en comfortabele handgrepen kan de machine gemakkelijk door één persoon worden verplaatst, wat vooral handig is als vaak op verschillende locaties wordt gemaaid. Door de inklapbare handgreep en het compacte formaat van de maaier is hij ook eenvoudig te vervoeren, zelfs in kleine voertuigen.

De maaier is uitgerust met een krachtige Yamaha motor met een nominaal vermogen van 3,2 kW en tweewielaandrijving, en kan met gemak verschillende maaiomstandigheden binnen oppervlakten tot 2500 m_ aan.

De PRO 47V heeft verder een corrosievast, met staal versterkt aluminium chassis met voorscherm en het betrouwbare TurboStar systeem voor optimale maai- en opvangprestaties, naast een professionele standaardtransmissie en _banden. Bovendien kan de bestuurder langer door blijven werken zonder vermoeid te raken dankzij het standaard antivibratiesysteem, dat de blootstelling aan hand-armtrillingen vermindert.

* De gegevens over het motorvermogen en de torsie worden door de motorfabrikant ten behoeve van vergelijking geleverd. De daadwerkelijke pk- en torsiewaarden liggen lager. Bezoek de website van de motorfabrikant voor aanvullende informatie.

De productkenmerken zijn gebaseerd op gepubliceerde informatie ten tijde van de publicatie. Productkenmerken kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd. Neem contact op met uw lokale John Deere dealer voor meer informatie.