RTKPrecisielandbouwtechnologie

  • Perfecte reproduceerbaarheid
  • Hoog nauwkeurigheidsniveau
  • Snelle signaalverbinding

RTK: Ultieme nauwkeurigheid en herhaalbaarheid

Voor precisielandbouw is RTK de beste oplossing voor nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en opstarttijd. Bovendien hebt u hierdoor geen last meer van verschuivingen als gevolg van het Global Navigation Satellite System.

Herhaalbaarheid op de lange termijn en  minder dan 1 min opstarttijd
Met RTK hoeft u de grenzen van het veld maar één keer vast te leggen. Als u deze herhaalbaarheid nodig hebt voor bijvoorbeeld sectiebesturing wilt u niet elk jaar terugkomen om de grenzen opnieuw vast te leggen. U bespaart elke dag tijd: volledige RTK-nauwkeurigheid is altijd beschikbaar vanaf de start. Het kost minder dan 1 minuut!

Mobiel RTK-modem 4G LTE

Mobiel RTK-modem 4G LTE

Gewoon de meest geavanceerde, geïntegreerde en efficiënte manier om RTK te gebruiken. Het signaal is compatibel met ons Mobile RTK 4G LTE-modem en kan worden ontvangen door onze ingebouwde JDLink-systemen – een apart modem, extra dataplannen (SIM-kaart) en een Mobile RTK Access-licentie zijn niet nodig.

Radio RTK

Radio RTK

Radio RTK werkt met een of meer lokale basisstations nabij uw veld. De constellaties van de GPS- en GLONASS-satellieten worden continu bewaakt en gecorrigeerd om de hoge horizontale nauwkeurigheid tussen werkgangen van +/- 2,5 cm te handhaven. Dit is een bijzonder goede oplossing voor open terreinen met een goede zichtlijn naar het basisstation.

* Mobiele RTK is een aanvullende RTK-technologie die in bepaalde landen beschikbaar is