JDLinkPrecisielandbouwtechnologie

  • John Deere Telemetric System JDLink
  • Machineprestatiegegevens weergeven en vergelijken voor uw John Deere-machinepark of zelfs voor meerdere John Deere Operations Center-organisaties.

Efficiënt overzicht van real-time machinegegevens

De live-machinegegevens geven de prestaties van de machine weer, waarmee deze kan worden geoptimaliseerd. Naast de live-machinegegevens (bijv. brandstofverbruik of motorbelasting) zijn de live-machineposities van het volledige machinepark zichtbaar vanaf elke plaats en op elk moment.

Dankzij de diagnosefoutcodes (DTC's) vanaf uw John Deere-machines kan in real-time en onderweg proactief onderhoud worden ingepland, waardoor de onderhoudskosten voor uw machine aanzienlijk worden verlaagd.

Machine Analyzer

Machine Analyzer

De Machine Analyzer-app geeft de vastgelegde gegevens van uw machines grafisch weer.

Displays agronomische gegevens van John Deere-machines

John Deere maakt gebruik van een gepatenteerd gegevensformaat voor het synchroniseren van agronomische documentatiegegevens met uw Operations Center-organisatie in realtime*. Elke 30 seconden wordt er een gegevenspakket verzonden naar het Operations Center. Dankzij deze synchronisatie kan de werkvoortgang worden gevolgd via de mobiele app Operations Center Mobile. De synchronisatie van live-documentatiegegevens is mogelijk dankzij onze Generation 4-displays – deze zijn geïntegreerd in John Deere-machines en zijn leverbaar als een universele oplossing voor machines van andere merken.