9RT 540Tractor

  • Maximaal motorvermogen 594 pk (437 kW) (ECE-R120)
  • 13,6 liter motor met 6 cilinders
  • 20,6 t en wielbasis van 2,947 m
  • Exclusieve AirCushion-vering isoleert de tractor van sterke hobbels tijdens het rijden

Sneller op ruw terrein

Als uw prioriteit een rechte trekkracht op een vlakke ondergrond is, kan de 9RT niet worden verslagen. Het AirCushion™ veersysteem isoleert het volledige frontchassis van voren en hobbels op ongelijk terrein, zodat elke rupsband onafhankelijk kan werken. De 9RT kan ook zijn as aanzetten, waardoor deze uitzonderlijk wendbaar is voor zijn afmetingen.

Kenmerken

Laten we eens kijken naar enkele van de individuele kenmerken die zorgen voor de superieure beleving in de 9RT-serie die u kunt verwachten.

Efficiënte vermogensoverdracht

Efficiënte vermogensoverdracht

Profiteer van de totale betrouwbaarheid en het uitstekende brandstofverbruik van onze 13,6 l JD14-motor en beheer effectief zijn enorme vermogensreserves en koppel tot 2723 Nm met de e18- transmissie.

Cabine van 9-serie - Uw favoriete plek

Cabine van 9-serie - Uw favoriete plek

Geniet van een uitstekende cabine met het G5Plus CommandCenter™ en tal van comfortfuncties zoals de digitale touchscreen-radio van 6.5” met Apple CarPlay & Android Auto-integratie, het 6.1-geluidssysteem en het AirCushion™-veringssysteem met veerweg van 340 mm.

Automatisering van de volgende generatie

Automatisering van de volgende generatie

Bereik ongeëvenaarde productiviteitsniveaus met onze standaard AutoTrac™, Variable Rate Application, Sectie Controle en geavanceerde licenties zoals AutoTrac™-omkeerautomatisatie, passieve AutoTrac™-werktuigbesturing, AutoPath™, MachineSync en uitwisselbare gebruiksgegevens.