XUV835MTransporters

  • Benzinemotor
  • 4-wielbesturing
  • Volledig onafhankelijke wielophanging
  • Stuurbekrachtiging
  • Homologatie voor op de openbare weg
  • Cockpit voor 3 personen

De Ultieme Machines Op Het Gebied Van Comfort En Prestaties

Het laatste wat u nodig hebt, is een Gator die niet comfortabel rijdt, en daarom houdt de XUV835M uw comfort in het achterhoofd. Met drie passagiers voorin profiteert u van een veel ruimte bij het off-road rijden, zowel in de cabine als in de laadbak. U brengt uw dagen door met het verzorgen van uw volbloed paarden? Waarom zou u zelf niet met een volbloed rijden?

Geen Compromissen

Deze Gators van topkwaliteit hebben alles wat betreft kracht, vermogen en beschikken over comfort zoals bij een auto. Als u het beste wilt, hoeft u niet verder te zoeken.

Kom Verder

Met echte vierwielaandrijving en nog meer bodemvrijheid, gaan beide modellen verder bij lastige omstandigheden, waar anderen moeten stoppen.

Rijd In Stijl

Of het nu een volledig open bedieningsstation is of een in de fabriek geïnstalleerde cabine, het interieur is opnieuw ontworpen met comfort en ergonomie hoog in het vaandel.

Open Of Gesloten?

Kies voor een open cabine met netten, of de volledig gesloten cabine met polyester deuren voor maximale bescherming en minimaal geluid.

Klaar Om In Actie Te Komen

De cabine wordt geleverd met alle kabels geïnstalleerd, dus het installeren van een lier is erg eenvoudig.

Neem Het Allemaal Mee

Zware of omvangrijke ladingen? Geen probleem – deze modellen hebben ruim voldoende trek- en laadvermogen, plus wegligging en remmen die daarbij passen.

John Deere Gator

John Deere Gator Gebouwd voor uw dag

Verkennen