Veldspuiten

R900i

Het is makkelijk om precies te zijn

Onze spuitmachines zijn ontworpen om het nauwkeurig spuiten moeiteloos te maken. Ze zitten boordevol tijdbesparende functies zoals PowrSpray Active Pause, AutoSetup, Air Purge en meer. Vraag uw dealer om een demonstratie en zie hoe makkelijk het is om precies te zijn.

M700(i)-serie

M700(i)-serie

De M700(i) serie combineert eenvoudige bediening met de nieuwste technologie voor uitmuntende prestaties.

Serie R700i getrokken veldspuit

R700i-serie

De serie R700i biedt u de geavanceerde veldspuit-functies van grotere modellen in een compact formaat. De machine is gebouwd voor snel, exact en hoog-efficiënt spuiten in alle omstandigheden.

M900(i)-serie

M900(i)-serie

Onze M900(i)-serie is hoogperformant, intuïtief en gebruiksvriendelijk voor nauwkeurige toepassing.

R900i-serie

R900i-serie

Onze R900i-serie is hoogperformant en biedt u alle innovatie die u nodig hebt.

41R-serie

41R-serie

De R41-serie is een indrukwekkende transporteur met onze volledige Niveau V conforme PowerTech PVS 6,8 l, 6 cilindermotor. Aanpasbaar in functie van de eisen en wensen van de klant.

 

R41-serie met 40i & 50i veldspuiten

R41-serie met 40i & 50i veldspuiten

Ervaar de prestaties, de veelzijdige toepassingsmogelijkheden en de snelheid van de R 41 series met 40i 50i veldspuiten voorzien van de nieuwste technologieën voor maximale productiviteit en efficiëntie.

 

see-and-spray-image

See & Spray Select™ is nu beschikbaar!

Onze revolutionaire nieuwe camera-spuittechnologie vermindert het gebruik van herbiciden aanzienlijk en verhoogt de opbrengst in vergelijking met traditioneel breed spuiten. See & Spray Select detecteert individueel onkruid op kale grond of tussen rijen in gewassen zoals suikerbieten, brede rijen koolzaad, mais of aardappelen. Het past de herbicide onmiddellijk toe, dankzij de realtime verwerking van de cameragegevens en een combinatie van PowrSpray en individuele verstuiverregeling.

Handige tips

Handige tips

Hallo, ik ben Stijn. Ik werk in onze fabriek in Nederland. Klanten vragen me vaak hoe ze het meeste voordeel kunnen halen uit de geavanceerde technologie van onze veldspuiten. Ik heb deze webpagina gemaakt om mijn kennis over de spuittechnologie met u te delen.

PowrSpray

PowrSpray

Precisiespuiten met een druk op de knop