R41X0i-Serie

R41x0i-serie

Geen beperkingen ervaren

De R4140/R4150i zijn gebouwd voor prestaties. TerrainControl Pro of TerrainCommand Pro houden de spuitbomen ook bij hoge snelheden stabiel, terwijl de onafhankelijke wielophanging, de nieuwe Cat IV-cabine, de nieuwe multifunctionele hendel en de CommandARM zorgen voor superieur comfort voor de bestuurder. Dankzij de directe afgifteregeling en ExactApply profiteert u het hele seizoen van eersteklas, consistente spuitkwaliteit en dekking.

 

Ultrasone precisie

Ervaar consistente dekking die automatisch wordt aangepast: met behulp van sensoren met hybride modus die tegelijkertijd zowel de bodem als het gewas volgen, stelt TerrainControl Pro de verstuiverhoogte en boomkanteling in voor optimale dekking, terwijl TerrainCommand Pro bovendien variabel geometriebeheer toevoegt.

Meer cabine, meer over u

Meer cabine, meer over u

Ongeëvenaard comfort en bedieningsgemak in de cabine:  Met alle bedieningselementen precies waar u ze wenst, een prachtig onbelemmerd uitzicht en cabineluchtfiltering die voldoet aan categorie IV, biedt onze cabine u de ruimte om comfortabel te werken, soepel te rijden met XtraFlex wielophanging, en geeft u volledige controle met de CommandARM.

Grote nauwkeurigheid bij hoog volume

Grote nauwkeurigheid bij hoog volume

Vul sneller, sproei nauwkeuriger. Dankzij het unieke ontwerp met twee circuits kunt u met PowrSpray snel en efficiënt vullen, spuiten en roeren. Allemaal met een druk op de knop Solution Command (oplossingcommando). PowrSpray zorgt voor een ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij elke snelheid of druk, met minimale overlapping dankzij ExactApply.

Verstuiverregeling (r)evolutie

Verstuiverregeling (r)evolutie

Verwerk meer gewas met meer precisie en met behoud van uw beoogde dosering en druk. En dit alles bij een ongeëvenaard snelheidsbereik terwijl u overlappingen tot een minimum beperkt en op inkoopkosten bespaart. In combinatie met Turn Compensation (keercompensatie) past ExactApply automatisch de dosering aan over de gehele lengte van de spuitboom, zodat op elk specifiek gebied de juiste hoeveelheid wordt toegepast.

Meer over u, alles over resultaten

Meer over u, alles over resultaten

U weet al precies wat u moet doen. We hebben de R4140i en R4150i gemaakt zodat u het nog beter kunt doen. Ontdek hoe ongeëvenaarde rijkwaliteit van de spuitboom, spuitnauweurigheid, ongekend bestuurderscomfort en een intuïtieve bediening van de machine samen een rendabeler manier van spuiten opleveren.

ModelVloeistoftankBreedte spuitboomSpoeltankVulcapaciteit

4000 l

Staal: 24-36 m

Koolstofvezel: 36 m

400 l

1200 l/min

5000 l

Koolstofvezel: 36 m

400 l

1200 l/min