Zelfrijdende veldhakselaars

Veldhakselaars

 

Meer dan alleen een machine

Kies een John Deere en u investeert in meer dan een machine van wereldklasse. U wordt lid van een team. Een team dat u service en ondersteuning van wereldklasse biedt om u non-stop te laten hakselen. Maar dat is nog niet alles.’ Er is nog iets wat standaard wordt geleverd: De ongeëvenaarde reputatie van John Deere.’ Eén bedrijf. Eén naam. Al sinds 1837.

Serie 9000 veldhakselaars

Serie 9000 veldhakselaars

Als u klaar bent om uw productiviteit naar een hoger niveau te tillen, is de 9000-serie dé veldhakselaar voor u. Denk aan de allerbeste gewasanalyse en documentatiemogelijkheden, ongeëvenaarde veevoerkwaliteit met een exceptioneel robuuste korrelkneuzer – aangedreven door uitzonderlijke motoren.

Serie 8000 veldhakselaars

Serie 8000 veldhakselaars

De 8000-serie is gebouwd met een eenvoudig doel: U te helpen met het efficiënter produceren van kuilvoer van hoogwaardige kwaliteit – met een betrouwbare, superieure snijprestaties bij de laagst mogelijke bedrijfskosten.

HarvestMotion™ PlusHarvestMotion™ PlusHarvestMotion™ Plus

Korrelkneuzing

HeadingIcon

Koop nu de beste kneuzingsprestaties bij elke snijlengte met onze bewezen Premium KP™ of de XStream KP™.

Meer informatie

Nieuwe JD18X-motorNieuwe JD18X-motorNieuwe JD18X-motor

HarvestLab™ 3000

HeadingIcon

Profiteer van realtime voer- en mestanalyses om aanpassingen te doen in het veld op basis van directe en zeer nauwkeurige gegevens, die tijdens het rijden worden verzameld met nabij-infraroodtechnologie (NIR-sensor).

Meer informatie

Nieuw lospijpontwerpNieuw lospijpontwerpNieuw lospijpontwerp

Dura Line™

HeadingIcon

Dura Line™ geeft uw bedrijf een echt concurrentievoordeel. Terugkijkend op meer dan 10 jaar verlengde gebruiksduur, garanderen* wij dat onze Dura Line™ voeringen 3000 bedrijfsuren of 5 gebruiksjaren meegaan.

Besparingscalculator mestmeting

Besparingscalculator mestmeting

Bereken uw totale voordeel met een paar keer klikken.

Meer informatie

* De garantie is exclusief het stationaire mes, messen, meshouders en de schraper van de gladde rol. Vraag uw John Deere dealer nu naar meer informatie!