/ / GPS-stuursysteem voor alle merken

GPS-stuursysteem voor alle merken

Het gaat om méér dan recht rijden

AutoTrac groeit met uw bedrijf mee. John Deere is een unieke leverancier van technologie voor precisielandbouw met diverse mogelijkheden voor opwaardering. Producenten kunnen nu met vertrouwen investeren in technologie die ze met hun bedrijf kunnen uitbreiden en aanpassen.

Snel terugverdienen


Kenmerkend is de brandstofbesparing door grotere nauwkeurigheid van 5 – 10%. Hoeveel kost 5 – 10% meer brandstof, kunstmest, zaaizaad, spuitmiddel, slijtage en tijd op een gemiddeld bedrijf? Met de mogelijkheid sneller te werken met grotere werktuigen is het duidelijk hoe een AutoTrac systeem op elk bedrijf rendement oplevert.

AutoTrac Controller

Een geïntegreerde AutoTrac oplossing voor oudere John Deere en niet-John Deere trekkers. Deze besturing werkt volledig samen met GreenStar componenten, voor het leveren van betere prestaties en gebruiksgemak dan universele stuursystemen.

 • Uitwisselbaar
Passend op oudere John Deere modellen evenals op Fendt Vario, Case IH en New Holland. Sets zijn beschikbaar voor trekkers met of zonder af fabriek geïnstalleerde stuurcomponenten zoals AFS AccuGuide Ready of IntelliSteer. Geschikt om verder uit te breiden!

 • Voordelen
Volledig geïntegreerde oplossing voor een overzichtelijker cabine. Kan bestaande stuur- en bedieningssensoren benutten.

 • Meer productiviteit.
Ongeacht de oplossing biedt AutoTrac vele voordelen aan bestuurders, zoals benutting van de maximale werkbreedte van werktuigen, minder vermoeidheid, en de mogelijkheid om te werken met hogere snelheden.

 • Alle nauwkeurigheden beschikbaar
U kunt elke nauwkeurigheid voor werkgangenaansluiting kiezen die past bij uw bedrijf: SF1 (± 30 cm), SF2 (± 10 cm) of RTK (± 2 cm).

 • Modulaire componenten
John Deere’s Agro Management Systeemoplossingen hebben zich in het veld bewezen, zijn volledig geïntegreerd, logisch en bevatten de intelligentie om met u en uw bedrijf mee te groeien. Onze basisAMS componenten, StarFire ontvangers en GreenStar displays zijn uitwisselbaar, zodat u ze kunt gebruiken met zowel AutoTrac Universalals met AutoTrac Controller.

AutoTrac Universal 200

Vervangt uw huidige stuurwiel en is de meest populaire alle-merkenoptie. Met de mobiele AutoTrac Universal (ATU) 200 stuurset kunnen boeren gedurende het hele teeltseizoen hun investering in AutoTrac benutten op de diverse geschikte voertuigen.

 • Andere merken
Past op meer dan 300 verschillende merken trekkers, maaidorsers, veldspuiten en oogstmachines, zoals Claas, IH, Deutz-Fahr, Fendt, Massey Ferguson, McCormick, New Holland, Valtra en op andere.

 • Voordelen
Overzetten van de ATU 200 van de ene naar de andere machine duurt ongeveer een uur. Bestuurders kunnen het jaar rond de voordelen van automatische besturing op diverse machines benutten.

 • Vind uw dichtstbijzijnde dealer

  Waarom wachten? Vraag nu een demo aan!

  Praat met uw John Deere dealer over de diverse opties en ervaar de oplossing die past bij uw bedrijf.

   Zoek een dealerZoek een dealer