/ / / Winterwerkzaamheden

Winterwerkzaamheden

Wanneer u net dat kleine beetje extra nodig hebt:

Als we iets hebben geleerd van onze jarenlang ervaring met plaatselijke overheden, dan is het dit: voor de winterdienst zijn machines nodig die voor specifieke doeleinden kunnen worden aangepast. Daarom beschikken wij over meerdere series machines, ieder met een ruim assortiment aan bijbehorende producten en verschillende opties om de machines aan uw individuele behoeften aan te kunnen passen.

Van de compacte 5E met 40 pk tot de 8360R Premium trekker met een indrukwekkend vermogen van 409 pk, bij ons vindt u gegarandeerd een geschikte machine die geheel aan uw behoeften kan worden aangepast. Is uw belangstelling gewekt?

Lees dan verder!

5-serie trekkers: De kleintjes tussen de groten

5-serie trekkers: De kleintjes tussen de groten 5-serie trekkers: De kleintjes tussen de groten
Een geschikte oplossing voor elke behoefte: onze trekkers uit de 5-serie scoren hoog omdat ze kosteneffectief en multifunctioneel inzetbaar zijn. Bovendien kunnen ze worden van een uitgebreide reeks optionele accessoires worden voorzien voor oplossingen op maat, het hele jaar door.

5E: Klein maar fijn
De 5E trekker 3-cilinder is de eerste in de rij. Deze trekker is niet breed en heeft een kleine draaicirkel. Daarom is deze uitermate geschikt voor werkgebieden met beperkte ruimte. Met de bedieningspanelen achterop en in het midden kunnen hydraulisch aangestuurde accessoires (bijvoorbeeld borstels) eenvoudig worden bediend.

5E-serie trekkers

5G, 5GF en 5GV: Veelzijdig en gemakkelijk te besturen
De prestaties van de veelzijdige, lichte modellen van de 5G-serie zijn indrukwekkend wanneer de werkruimte beperkt is. Dankzij de compacte afmetingen van de 5GF en 5GV zijn deze trekkers dé reinigingsspecialisten voor voetpaden en fietspaden, zowel in de winter als in de zomer. Dankzij het indrukkende schuifvermogen van deze trekkers kunnen relatief zware reinigings- en veegcombinaties worden gebruikt.

5G-serie trekkers
5G-serie gespecialiseerde trekkers

6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit

6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit 6M trekker, waarbij de M staat voor Mobiliteit
Compact en robuust, met een korte wielbasis als u voor extra wendbaarheid gaat, of met een lange wielbasis voor grotere rijstabiliteit op de weg.
 
De 6M biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de optionele kruipversnelling voor eersteklas resultaten met de wendbare sneeuwploeg. Het vermogen van het hydraulische systeem van deze trekker is verhoogd om aan de vermogensvereisten van dergelijke accessoires te voldoen. Ook de geïntegreerde power lift en aftakas voorop komen de flexibiliteit van deze trekker ten goede.

6M trekkers

6R: De perfecte alleskunner voor alle jaargetijden

6R: De perfecte alleskunner voor alle jaargetijden 6R: De perfecte alleskunner voor alle jaargetijden
Gaat u voor een extreem veelzijdige trekker die niet alleen 's winters indrukwekkende prestaties levert? Waar u het hele jaar door een groot aantal verschillende werkzaamheden mee kunt uitvoeren? Dan is de 6R de ideale kandidaat.
 
In de ComfortView-cabine van de 6R zult u genieten van elke rit. In de koude wintermaanden biedt de cabine veel comfort. Het interieur van de cabine is ergonomisch verantwoord ingericht en de bedieningsknoppen zijn eenvoudig te bedienen, waardoor u efficiënter kunt werken en productiever kunt zijn.
 
6R-trekkers klein en middelgroot frame
6R-trekkers groot frame

7R: Extra veel mogelijkheden in één machine

7R – Extra veel mogelijkheden in één machine 7R: Extra veel mogelijkheden in één machine
Het maximale vermogen van 227 kW (308 pk) met Intelligent Power Management spreekt voor zich. Onze 7R-serie trekkers doen hun werk. Of het nu om een energieverslindende activiteit gaat, zoals sneeuwruimen met een zware wendbare sneeuwploeg, of een snel ritje met een grote sneeuwploeg, met de variabele AutoPowr-transmissie kunt u flexibel en brandstofzuinig werken bij willekeurige snelheid tussen de 0 en 50 km/h, zonder de koppeling ook maar een keer aan te hoeven raken.

7R trekkers

8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse

8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse 8R/8RT: Trekkers van de hoogste klasse
De machines uit de 8R/8RT-serie vertegenwoordigen het hoogste niveau van de hoogste klasse John Deere-trekkers voor winterwerkzaamheden. Met nog meer vermogen en een nog uitgebreidere reeks standaard onderdelen. Doordat de 8R/8RT-trekkers over Intelligent Power Management beschikken, ligt hun vermogen nog hoger (tot 301 kW/409 pk).
 
De prijzenwinnende ActiveCommand Steering-stabiliteitsregeling heeft een gunstige invloed op de rijveiligheid. Door ongewenste wielbewegingen automatisch te compenseren, zorgt ActiveCommand Steering voor een verbeterde wegligging.
 
8R trekkers

John Deere-frontladers voor John Deere-trekkers

John Deere-frontladers voor John Deere-trekkers John Deere-frontladers voor John Deere-trekkers
Groen plus groen – deze combinatie, die in een kleurtheorievergelijking niet zou misstaan, vormt de basis van een van de succesformules van John Deere.
 
Onze frontladers zo namelijk zo ontworpen dat deze naadloos op uw trekker passen. Alle basisfuncties, waaronder bijvoorbeeld de joystick, zijn in het ontwerp geïntegreerd. Hierdoor werkt de trekker soepel en is deze gemakkelijk te bedienen. De frontladers van John Deere zijn extreem robuust. Daarom kunt u het hydraulisch vermogen van uw machine optimaal benutten.
 
Frontladers