/ / Over ons

Over ons

Over onsSinds de oprichting in 1837 heeft John Deere heel wat veranderingen in het bedrijf, de producten en de dienstverlening ondergaan. Veranderingen brengen altijd nieuwe kansen met zich mee. En Deere is altijd bereid geweest om die kansen te omarmen. Maar al die tijd is John Deere toegewijd gebleven aan hen die zijn verbonden aan het land – kleine en grote boeren, landeigenaren, bouwers. En Deere is nooit de kernwaarden van de oprichter ontgroeid of vergeten: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie. Deze waarden bepalen de manier waarop we werken, de kwaliteit die we bieden en de ongeëvenaarde behandeling die u krijgt als klant, investeerder of medewerker.

Onze kernwaarden

Het is waarschijnlijk te zwak uitgedrukt als we zeggen dat we elke dag werken aan het hooghouden van de kernwaarden van onze grondlegger. Want integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn geen idealen waar we naartoe werken. We leven ernaar. We ademen ze. Deze waarden vormen de ware essentie van onze manier van werken en alle producten, services en mogelijkheden die wij u bieden, zijn ermee doorspekt.

Meer informatie over onze kernwaarden.

Ons leiderschap

De kwaliteit van een bedrijf komt tot uitdrukking in de kwaliteit van zijn leiderschap. Al meer dan 175 jaar heeft John Deere geprofiteerd van sterke, besluitvaardige leiders die de koers bepaalden. Ze waren en zijn toegewijd aan de kernwaarden: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie.

Meer informatie over het huidige team van leiders van de onderneming.

Onze successtrategie

Voor mensen die land bebouwen en ervan oogsten. Voor mensen die land veranderen en verrijken. Voor mensen die op land bouwen. John Deere is toegewijd aan uw succes. Deze toewijding strekt zich uit over de hele wereld uit en concentreert zich in zes regio's: de Verenigde Staten en Canada, Europa, Brazilië, Rusland, India en China. In deze regio's zal minste 75% van de toekomstige groei in de wereld zich voordoen. Vanwege ons verleden, onze passie en ons doel u te helpen winstgevender en productiever te worden, heeft John Deere een unieke positie om de leverancier bij uitstek te worden van uw uitrusting.

John Deere’s successtrategie.

Onze geschiedenis

Vandaag de dag is Deere & Company een van 's werelds meest bewonderde bedrijven. In 1837 had John Deere, smid en uitvinder, echter niet veel meer dan een smederij, een afgeschreven stalen zaag en een idee waar boeren wat aan konden hebben. Hiermee heeft hij het landbouwbedrijf blijvend veranderd.

Meer informatie over de geschiedenis van John Deere