/ / / Geschiedenis

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1837 heeft John Deere heel wat veranderingen in het bedrijf, de producten en de dienstverlening ondergaan.

Tijdlijn

In 1837 had John Deere, smid en uitvinder, niet veel meer dan een smederij, een stuk afgeschreven gepolijst staal en een idee waar boeren wat aan konden hebben. Hiermee heeft hij het landbouwbedrijf blijvend veranderd.

Momenten die van John Deere het bedrijf hebben gemaakt dat het nu is.

Leiders uit het verleden

De kwaliteit van een bedrijf komt tot uitdrukking in de kwaliteit van zijn leiderschap. Al bijna 175 jaar heeft John Deere geprofiteerd van sterke, besluitvaardige leiders die de koers bepaalden. Ze waren en zijn toegewijd aan de kernwaarden: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie.

Snelkoppeling

JOHN DEERE VANDAAG DE DAG

Vandaag de dag is Deere & Company een van 's werelds meest bewonderde bedrijven. Dat is niet toevallig. We werken er elke dag aan om de kernwaarden van onze oprichter hoog te houden. Want integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn geen idealen waar we naartoe werken. We leven ernaar. We ademen ze. Deze waarden vormen de ware essentie van onze manier van werken en alle producten, services en mogelijkheden die wij u bieden, zijn ermee doorspekt.

 

Lees meer over onze kernwaarden.