/ / / Duurzaam milieubeheer

Duurzaam milieubeheer

Het milieu beschermen is niets nieuws voor John Deere. Wij weten dat verantwoord beheer van productiemiddelen cruciaal is voor onze onderneming, onze medewerkers, onze klanten, onze buren en onze wereld. John Deere werkt onophoudelijk aan het ontwikkelen en leveren van producten die efficiënt en effectief zijn en minimale gevolgen voor het milieu hebben. En wij ontwerpen, bouwen en ondersteunen deze producten in kantoren, fabrieken en dealerbedrijven die zijn gebouwd en worden onderhouden met het milieu in gedachten.

 

Het is geen kleine toezegging die wij op dit gebied doen. Er wordt veel geld besteed en er worden grote inspanningen verricht om onze doelstellingen te bereiken. U verwacht niets anders van ons. We zijn 'groen' in hart en nieren.

Onze activiteiten en het milieu

In onze bedrijfsprocessen komt onze toewijding aan de bescherming van de wereld om ons heen tot uiting. We zijn voortdurend op zoek naar energiezuinige systemen. Systemen die de kwaliteit van lucht en water ondersteunen. Systemen die minder of helemaal geen afval met zich meebrengen. En als wij investeren in nieuwe producten, methoden of technologieën, geven we de voorkeur aan de varianten met de minste gevolgen voor het milieu.

Meer informatie over onze bedrijfsactiviteiten.

Onze producten en het milieu

Bij het ontwerp van de producten van John Deere staan efficiëntie en productiviteit voorop. Door echt te begrijpen wat u nodig hebt en door innovatieve technologie te integreren, kunnen wij machines bieden die niet alleen productiever en efficiënter zijn, maar die ook rekening houden met het mileu.

Meer informatie over hoe onze producten natuurlijke hulpbronnen sparen.

Over John Deere

Sinds de oprichting in 1837 heeft John Deere heel wat veranderingen in het bedrijf, de producten en de dienstverlening ondergaan. Veranderingen brengen altijd nieuwe kansen met zich mee. En Deere is altijd bereid geweest om die kansen te omarmen. Maar al die tijd is John Deere toegewijd gebleven aan hen die zijn verbonden aan het land – kleine en grote boeren, landeigenaren, bouwers. En Deere is nooit de kernwaarden van de oprichter ontgroeid of vergeten: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie.

Meer informatie over de kernwaarden van John Deere.