/ / / Liefdadigheid

Liefdadigheid

Een goede ondernemer is betrokken bij de gemeenschap. Zolang als John Deere bestaat, is de onderneming zich bewust geweest van onze verantwoordelijkheid voor de ondersteuning en verbetering van de kwaliteit van het bestaan in de gemeenschappen waarin wij leven en werken.

Steun voor onderwijs

Onderwijs en scholing - de sleutel tot een rooskleurige toekomst voor onze onderneming, onze medewerkers, onze klanten, onze wereld. Daarom is John Deere er zo trots op dat de onderneming zoveel onderwijsprogramma's mag ondersteunen.


Ontdek hoe John Deere en de John Deere Foundation onderwijsprogramma's ondersteunen.

Einde aan de honger in de wereld

Ons doel: de honger in de wereld helpen uitbannen. Daarom ondersteunt de John Deere Foundation landbouwontwikkeling voor duurzame voedingsmiddelen en economische groei in minder ontwikkelde landen.


Meer informatie over John Deere's inspanningen tegen de honger in de wereld.

Steun voor verrijking van de gemeenschap

John Deere ondersteunt met trots initiatieven ondersteunt die plaatsen aantrekkelijk maken houden om te leven, te werken en een bedrijf te hebben.

 

Meer informatie over de wijze waarop John Deere steun geeft aan de gemeenschappen waarin wij werken.

Steun voor noodhulp

Tijdens de hele geschiedenis van John Deere heeft het bedrijf hulp geboden in tijden van crisis.


Ontdek hoe John Deere steun biedt in tijden van crisis.

Over John Deere

Sinds de oprichting in 1837 heeft John Deere heel wat veranderingen in het bedrijf, de producten en de dienstverlening ondergaan. Veranderingen brengen altijd nieuwe kansen met zich mee. En Deere is altijd bereid geweest om die kansen te omarmen. Maar al die tijd is John Deere nooit de kernwaarden van de oprichter ontgroeid of vergeten: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie.

Nog meer informatie over John Deere.