/ / / Veiligheid

Veiligheid

John Deere neemt veiligheid zeer serieus… in het belang van onze medewerkers, onze dealers en onze klanten, en van hun naasten. John Deere brengt de sector verder met vooruitgang en training in productveiligheid. We stellen de norm voor veiligheid op het werk. Bovendien stimuleren we de gezondheid en het welzijn van werknemers ook buiten het werk. Veiligheid is een verantwoordelijkheid van iedereen. We maken het iedereen alleen eenvoudiger om zijn aandeel te doen.

Gericht op productveiligheid

Oog voor detail. Daarmee begint productveiligheid. In elke fabriek zijn productveiligheidscommissies en -specialisten betrokken bij het verbeteren en ontwikkelen van producten. Maar het beheersen van risico's is een teaminspanning. En als u machines bedient, of er in de buurt bent, maakt u deel uit van dat team.

Lees meer over de manier waarop John Deere, met uw hulp, gericht blijft op productveiligheid.

Gericht op veiligheid van werknemers

John Deere is toegewijd aan een veilige werkplek. Die toewijding heeft ertoe geleid dat John Deere regelmatig wordt erkend als toonaangevend op dat vlak. Maar die toewijding gaat verder dan de werkplek.

Lees meer over veiligheid op de werkplek.

Over John Deere

Sinds de oprichting in 1837 heeft John Deere heel wat veranderingen in het bedrijf, de producten en de dienstverlening ondergaan. Veranderingen brengen altijd nieuwe kansen met zich mee. En Deere is altijd bereid geweest om die kansen te omarmen. Maar al die tijd is John Deere nooit de kernwaarden van de oprichter ontgroeid of vergeten: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie.

Wilt u nog meer informatie over John Deere.