/ Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Het is niet altijd eenvoudig om zo'n grote erfenis hoog te houden. Zeker als die erfenis uit bijna 175 jaar aan kwaliteitsproducten, innovatieve oplossingen en eerlijke waarde beslaat. John Deere's erfenis aan wapenfeiten leeft voort in elke werknemer, in elk product en in elk contact met het bestaan van mensen. Het is een toewijding die ons onderscheidt in de markt en ons naar nog hogere prestatieniveaus stuwt.

Toegewijd aan hen die verbonden zijn aan het land

In de afgelopen 175 jaar heeft John Deere heel wat veranderingen in de bedrijfsvoering, de producten en de dienstverlening ondergaan. Veranderingen brengen altijd nieuwe kansen met zich mee. Daarom is John Deere altijd bereid geweest om die kansen te omarmen. Maar al die tijd is John Deere toegewijd gebleven aan hen die zijn verbonden aan het land – kleine en grote boeren, landeigenaren, bouwers. Daarnaast is John Deere nooit de kernwaarden van de oprichter ontgroeid of vergeten: integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie. Die waarden bepalen de manier waarop we werken, de kwaliteit die we bieden en de ongeëvenaarde behandeling die u krijgt als klant, investeerder of medewerker.

Meer informatie over John Deere.

Carrièremogelijkheden - bereik wat je wilt bereiken

Als u een sterk werkethos, een passie voor uitmuntendheid en een creatieve geest hebt, wilt u uw potentieel tot bloei laten komen bij een werkgever die alles kan bieden voor uw succes. Bij John Deere kunt u een carrière krijgen die u voldoening zal geven. U hebt de vrijheid om nieuwe projecten op te zetten, u wordt aangemoedigd om 'outside the box' te denken en u beschikt over de geavanceerde hulpmiddelen en technologie die nodig zijn voor innovatie en topprestaties. Met onze uitstekende trainings- en opleidingsmogelijkheden kunt u uw carrière zo snel en zo ver laten groeien als uw ambitie, vaardigheden en competenties reiken.


Onze cultuur is open en dynamisch. We zoeken actief naar input van medewerkers om ons beleid en onze procedures te verbeteren en onze sterke leiderschapspositie te behouden. Bij John Deere gaat diversiteit niet alleen om cultuur, maar evenzeer om ideeën, disciplines, perspectieven en stijlen.


Waarom bij John Deere werken? Waarom ergens anders werken?


Meer informatie over werken bij John Deere

Een geschiedenis van kwaliteit en innovatie

In 1837 had John Deere, smid en uitvinder, niet veel meer dan een smederij, een stuk afgeschreven gepolijst staal en een idee waar boeren wat aan konden hebben. Hiermee heeft hij het landbouwbedrijf blijvend veranderd.

Meer lezen over de momenten die van John Deere het bedrijf hebben gemaakt dat het nu is.

Een aandeel in John Deere nemen - informatie voor investeerders

De komende decennia krijgen onze klanten overal ter wereld met grote uitdagingen en kansen te maken. Door de groei van de wereldbevolking zal de vraag naar voedsel en vezels alleen maar toenemen. Daarnaast zorgt de groeiende welvaart in ontwikkelingslanden voor meer urbanisatie, meer infrastructuur en verbeterde huisvesting en voedingskeuzes. John Deere bekleedt een unieke positie om zijn klanten te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden. Door machines van topklasse te leveren, steunen we een hogere levensstandaard overal ter wereld en steunen we onze klanten in hun succes.


De kansen voor ons bedrijf zijn nog nooit zo groot geweest. En er zijn geen betere redenen dan deze om in John Deere te beleggen.

John Deere's laatste jaarverslag als PDF bekijken.

Onze geschiedenis

Vandaag de dag is Deere & Company een van 's werelds meest bewonderde bedrijven. In 1837 had John Deere, smid en uitvinder, echter niet veel meer dan een smederij, een afgeschreven stalen zaag en een idee waar boeren wat aan konden hebben. Hiermee heeft hij het landbouwbedrijf blijvend veranderd.

Meer lezen over de geschiedenis van John Deere