/ / / Maaidorseronderdelen

Maaidorseronderdelen

U vereist topprestaties van uw John Deere-combine. Waarom zou u met minder genoegen nemen? Gebruik alleen vervangende onderdelen van John Deere. Deze zijn ontworpen door de ingenieurs van John Deere, specifiek voor de apparatuur van John Deere.

 

Regelmatig onderhoud van uw maaidorser is het geheim van succes op de lange termijn, maar wie probeert er niet af en toe wat te bezuinigen wanneer de winst onder druk staat. Op het eerste gezicht lijken veel niet door John Deere gemaakte onderdelen op de originele onderdelen, maar het zijn de details die het verschil maken.

 

Welk onderdeel uit het volgende gedeelte u ook kiest, messen voor strohakselaars, riemen, vijzelvingers, enz., het verschil tussen namaak en origineel is al gauw duidelijk. Onze maaidorseronderdelen worden op basis van de hoogste specificaties vervaardigd en waarborgen optimale betrouwbaarheid, snijkwaliteit en prestaties van uw apparatuur. Dit noemen wij het Genuine Advantage, oftewel het voordeel van echt. Maar u hoeft ons niet zomaar te geloven, als u zelf naar de onderdelen kijkt zult u het verschil zo zien.

Messegmenten

Messegmenten

Recht afgesneden stengels minimaliseren graanverlies, wat vooral belangrijk is bij het oogsten van overrijp graan.

Meer informatie over messegmenten
Vijzelvingers

Vijzelvingers

Vijzelvingers spelen een belangrijke rol. Ze zorgen voor een soepele aanvoer van het materiaal naar het invoerkanaal en door hun geharde oppervlak gaan ze lang mee, zelfs onder de zwaarste omstandigheden met groen stro of hoge opbrengsten.

Meer informatie over vijzelvingers
Vijzelvingerlagers

Vijzelvingerlagers

Originele John Deere-vijzelvingerlagers hebben een specifieke materiaalhardheid. Onder exact dezelfde testomstandigheden weerstaan de originele John Deere-vijzelvingerlagers met succes testbelastingen en namaakproducten niet.

Meer informatie over vijzelvingerlagers
Slaglijsten

Slaglijsten

De slaglijst vormt het hart van uw maaidorser. Deze zorgt voor de dorswerking, het scheiden van het graan van de rest van de plant. Geef niets toe op kwaliteit, maar ervaar zelf het voordeel van echt, het Genuine Advantage.

Meer informatie over slaglijsten
Stroschudderlager

Stroschudderlagers

Stroschudderlagers zijn gemaakt van hout en moeten goed presteren onder allerlei zware omstandigheden.

Meer informatie over stroschudderlagers
Strohakselaarmessen

Strohakselaarmessen

John Deere-strohakselaarmessen zijn geproduceerd volgens uitermate kleine toleranties.

Meer informatie over strohakselaarmessen
Maaidorserriemen

Maaidorserriemen

Originele riemen zijn gemaakt van een speciaal rubbermengsel.

Meer informatie over maaidorserriemen