/ / / / Tractoraccessoires

Tractoraccessoires

Trekkerwerktuig

Meer werk met minder moeite.

U zit vele uren in de cabine van uw trekker, dus wilt u uitgerust zijn voor maximaal comfort en maximale productiviteit. Wij kunnen u daarbij helpen. Met ons brede aanbod aan accessoires ziet u beter en voelt u zich beter, werkt u veiliger en bovendien efficiënter.

Cabinecomfort

Voor plezier bij het werk

Vaak bent u langer aan het werk dan thuis. Daarom moet uw cabine comfortabel zijn, goed uitgerust en aangepast aan uw individuele behoeften. In het beste geval net zo comfortabel als “na het werk”. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan accessoires.
  Roestvrijstalen hittebescherming

Maak uw trekker stijlvoller met een roestvrijstalen, versterkte hittebescherming over de uitlaat.
Beschikbaar voor trekkers van de serie 5020, 5R, 6020, 6030 Premium en 7030 Premium.
Roestvrijstalen hittebescherming
  Roestvrijstalen uitlaatpijp plus hittebescherming

Maak uw John Deere trekker persoonlijker met een roestvrijstalen uitlaatpijp plus hittebescherming. De roestvrijstalen delen worden geproduceerd volgens de John Deere hoge standaardkwaliteit; gegarandeerd met een lange levensduur.
Beschikbaar voor trekkers van de serie 6M, 6R.
 
Roestvrijstalen uitlaatpijp plus hittebescherming
  Stoelen

Een nieuwe trekkerstoel is een van de beste investeringen die u kunt doen voor uw gezondheid en voor een efficiëntere werkomgeving. We bieden een breed assortiment stoelen van de Super Air Comfort stoel tot de bekroonde Active Seat. Bekijk onze online Accesoire-selector om te zien wat er voor uw trekker beschikbaar is of raadpleeg uw dealer. Hij vertelt u graag meer over alle beschikbare functies en geeft u een demonstratie.
Super Air Comfort stoel, Active stoel
  Stoelbekleding

We bieden twee soorten stoelbekledingen aan: op-maat-gemaakt en universeel. Op-maat-gemaakte bekledingen passen perfect en beschikken zelfs over verwijderbare verwarmingspanelen voor de rugleuning en de zitting.

Stoelbekleding

Stoelanimatie


De multifunctionele John Deere stoelen kunnen eenvoudig worden ingesteld en aangepast aan al uw behoeften; u voelt zich werkelijk thuis in uw trekker. Bekijk de stoelanimatie om meer te weten te komen over de verschillende instellingen.
Stoelanimatie bekijken
  Elektrische koelkast

Met een capaciteit van 5 liter past in onze elektrische koelkasten genoeg proviand voor een lange werkdag op het veld. Een 12-V-contactdoos vereenvoudigt de installatie en door een gescheiden aan/uit-schakelaar is hij alleen aan als de motor draait. Dus geen lege accu's meer, als hij onbedoeld 's nachts heeft aangestaan.
Voor een geheel geïntegreerd werk- en verfrissingsstation kan hij ook samen met de FieldOffice-opberging worden gemonteerd.
Elektrische koelkast
  Field Office

Maak uw veldkantoor zo efficiënt mogelijk; Field Office biedt een opbergplek voor belangrijke documenten, gebruikershandleidingen, mobiele telefoons en zelfs een laptop. De klep kan worden gebruikt als schrijf- of werkblad. De basis bevat bedrading voor elektronische aansluitingen. Aan het eind van de dag verandert uw Field Office in een uitneembare tas waarin u uw belangrijke documenten altijd bij u heeft.

Field office
  Koelbox en bekerhouder

Houd drankjes koel en binnen handbereik. Monteer een geïsoleerde koelbox op uw trekker voor eenvoudige toegang tot uw drankjes en kleine snacks. Met de stevige fles- en bekerhouder is uw drankje altijd goed bereikbaar.
Koelbox & Bekerhouder
  Accessoires bevestigingsbeugels

Voor de bevestiging van monitors, telefoons, radio's en andere accessoires op een comfortabele plek.
Bevestigingsbeugels voor accessoires
 

Tablet- en mobieletelefoonhouder

Integreer uw mobiele telefoons, tablets, GPS en andere apparaten nog gemakkelijker in uw cabine door ze veilig in deze houder te plaatsen.

Montagemogelijkheden (Engels)

Tablet & Mobielhouder
  Elektrische contactdozen en adapters

Bij zo veel gadgets – telefoons, MP3-players, werktuigregelaars – is het handig om vele contactdozen en adapters bij de hand te hebben. De multipowercontactdoos wordt eenvoudig gemonteerd en werkt met tot zes 12-V-accessoires gelijktijdig.
Elektrische contactdozen en adapters
  Adapters

Vier adapteropties voor verschillende behoeften:
 • 3-draads standaardconnector voor vast aangesloten componenten
 • Sigarettenaansteker-adapter
 • 3-polige adapter (rond)
 • 3-polige adapter (plat)
Adapters
  Vloermatten

Originele vloerbeschermingsmatten verlenen een nieuw uiterlijk aan uw cabine.
 • Op maat gemaakt, en met het John Deere-logo
 • Het authentieke voordeel: Beige past bij het interieur van de cabine
 • Eenvoudige reiniging
 • Gemaakt van slijtvast materiaal
 • Bestendig tegen hogedrukreiniging met koud water
Vloermatten

Verbetering van het zicht

Alles zien

Verbeter het zicht en vereenvoudig het manoeuvreren van werktuig in kleine ruimtes met de volgende accessoires.  Externe achteruitkijkspiegels

Grote externe spiegels voor meer veiligheid op de weg en nauwkeuriger manoeuvreren van grote werktuigen. U kunt kiezen tussen handmatig of elektrisch verstelbare telescopische spiegels. De elektrische versie is perfect voor eenmansbedrijf.
Externe achteruitkijkspiegels
  Spiegel voor hefinrichting

Voor een uitstekend zicht op de hefinrichting achter en werktuigen. De spiegel is gemonteerd aan de rechterzijde van de achterruit.

Spiegel voor hefinrichting
  Zonnekleppen en zonneschermen

Houd de zon uit uw ogen met zonnekleppen en zonneschermen die opwarming van de cabine voorkomen. Het zonnescherm kan op voor- of achterruiten worden gemonteerd. En voor maximum comfort van de bestuurder zijn ze bovendien instelbaar.
Zonnekleppen en zonneschermen Zonnekleppen en zonneschermen
 
Ruitenwisser achter


Grote achterruitenwissers voor goed zicht, ook bij slecht weer en modderig werk.

Ruitenwisser achter
  CCTV videocamerasystemen

Met John Deere videocamerasystemen kunt u uw werk beter en efficiënter doen. Uw voordeel:

 • Betrouwbaar transporteren en werken: Met videocamerasystemen heeft u de tijd om omstanders en hindernissen te zien.
 • Maximum opbrengst: Vijzel ontladen, voertuig slepen, balen uitwerpen - volg uw werk in en op het voertuig.
 • Geen stress bij de bediening: Ploegen, sproeien, zaaien, bemesten of oogsten; kijk vooruit en zie toch alles wat er achter u gebeurt. Een camera voor het bekijken van werkzaamheden aan de achterzijde maakt het werk eenvoudiger, en zorgt voor een gezonde werkhouding en meer productiviteit.
CCTV videocamerasystemen

Lichtoplossingen

Licht


In het donker net zo goed werken als overdag

Kies uit een groot aanbod aan lichtcombinaties voor voor-, achter- en zijkant de combinatie die het beste past bij uw werkzaamheden.

Maar bekijk voor het maken van uw keuze eerst onze richtlijnen voor verschillende opties:
 Koplampen (H4) versus werklampen (H3)

Koplampen (H4) zijn bedoeld voor excellente verlichting van normale wegen. Ze beschikken over groot- en dimlicht. Als een frontwerktuig de straal van op de grille gemonteerde koplampen hindert, zijn aanvullende koplampen voor montage op de motorkap beschikbaar.

H3-halogeenlampen zijn bedoeld voor gebruik op het veld en bieden uitstekende verlichting naar voren en achteren en bovendien voor gemonteerd werktuig.

 

De voordelen van H3 werklicht:
 • Helderheid- en verlichtingsniveaus die die van de meeste 100-W-lampen overtreffen
 • Optimale lichtverdeling
 • Zodanig instelbaar dat 'donkere plekken' worden voorkomen
Onderdelen en service: Koplampen
Twee H4 op de grille gemonteerde koplampen
 Onderdelen en service: Werklampen
Twee H3 hoekwerklampen

 

Xenon High Intensity Discharge (HID) licht zorgt voor extreme helderheid en daglichtspectrum voor excellente veldherkenning. Xenon werklampen geven meer licht dan gewoon werklicht en zijn bovendien beter bestand tegen schokken en trillingen.   Halogeen v XenonOnderdelen en service: Halogeen licht
Met halogeen licht
Normaal werklicht (55 W)
2 x 55 W = 110 W
Onderdelen en service: Xenon Light
Met Xenon light
Xenon werklicht (35 W)
2 x 35 W = 70W 

Belangrijkste voordelen van Xenon licht ten opzichte van halogeen:

 • Tot 4 keer meer licht
 • 10 keer langere levensduur
 • 35% minder verbruik dan halogeen lampen reduceren belasting van de elektrische laadsystemen

Verbeterde prestaties

Wilt u meer uit uw John Deere trekker halen? Misschien heeft u uw werkzaamheden gewijzigd of een trekker tweedehands gekocht. U kunt uw John Deere trekker upgraden - en profiteren van meer productiviteit.

  Ballast

Door correcte ballast haalt u het maximale uit uw trekker; meer krachtoverdracht op de grond, lager brandstofverbruik, verbeterde tractie en meer rijplezier. De juiste hoeveelheid ballast hangt af van het aantal pk's van de trekker, de rijsnelheid tijdens het werk en het soort werktuig dat wordt gebruikt.
  Quik Tach frontgewichten

Kunnen eenvoudig worden gemonteerd op/gedemonteerd van de frontballast-ophanging. Ze ondersteunen een geoptimaliseerde gewichtsverdeling tussen voor- en achteras omdat het aantal gewichten snel aan de omstandigheden kan worden aangepast.

Quik Tach frontgewichten
  Pick-up gewichten

De meest veelzijdige ballastoplossing. Ze zijn beschikbaar met 900 kg, 1150 kg, 1500 kg en 1800 kg. Ze kunnen eenvoudig direct op de frontgewicht-ophanging worden gemonteerd (900 kg en 1150 kg). Bij gebruik van de middenbeugel (bij 1500 kg, 1800 kg al bijgeleverd) kunnen pick-upgewichten voor verbeterde tractie ook aan de hefinrichting voor en achter worden gemonteerd.

Pick-upgewichten
  Achterwielgewichten

Kunnen worden gemonteerd aan de buitenzijde van stalen of gegoten wielen. Bij gegoten of versterkte gegoten wielen kunnen ze ook aan de binnenzijde worden gemonteerd. Neem altijd het draagvermogen van de banden in acht.

Achterwielgewichten

Meer informatie over John Deere ballast

  Dubbelestraalradar-sensors

Bewaak uw wielslip nauwkeurig met een dubbelestraalradar-sensor:
 • Brandstof besparen
 • Samendrukken van aarde vermijden
 • Tractievermogen verhogen
 • Efficiëntie verbeteren
Dubbelestraalradar-sensors
  Headland Management System (HMS/iTEC):

Een functie waarmee de bestuurder een sequentie kan opnemen of instellen. Veldwerk was nog nooit zo eenvoudig of efficiënt.
 • Reduceert vermoeidheid van de bestuurder - meervoudige trekkerfuncties als sequentie in een enkele toets
 • Nauwkeurige prestaties
 • Eenvoudig in gebruik
Headland Management System (HMS/iTEC)
  Spooruitbreidingen

Bij planten of sproeien kunnen met deze spooruitbreidingen meer rijen worden verwerkt zonder dat uw gewassen of aanplant worden beschadigd. Bovendien is er geen gereduceerde aslast. Het uitgebreide spoor biedt ook betere ondersteuning en stabiliteit voor sproeiers. Twee verschillende versies die eenvoudig kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd zijn beschikbaar. Afhankelijk van de algehele trekkerbreedte zijn twee aanvullende lampen en een waarschuwingssignaal beschikbaar.
Spooruitbreidingen
  Aanvullend hydraulische-oliereservoir

Aanvullende hydraulische-oliereservoirs met veel vermogen vergroten de hoeveelheid hydraulische olie die beschikbaar is voor veeleisende werkzaamheden zoals het kantelen van grote aanhangers.

Aanvullende hydraulische-oliereservoir
  John Deere fronthefinrichting

Voor meer veelzijdigheid zijn de volledig geïntegreerde John Deere fronthefinrichting en front-PTO (power take-off) ook beschikbaar voor veldmontage op trekkers van de serie 6R en 6M. De John Deere cat. 3N fronthefinrichting is perfect voor het dragen van ballast en werken met een frontwerktuig en biedt een hoog hefvermogen van 4000 kg zodat deze kan worden gecombineerd met vele zware werktuigen. Bovendien beschikt de John Deere fronthefinrichting over:
 • Vergrendelmechanisme voor veilig transporteren en werken
 • Debietbegrenzing voor de regeling van snelheidsdalingen in hydraulische zweefstand
 • Drie posities voor trekstangen (stijf, zweven, geklapt)
 • Trekstangen met snelkoppelhaken
 • Sleeppunt
 • Zevenpolig aanhangercontact
 • Drie middenarmposities
 • Verticale middenbovenstang-opberging
 • Kan worden gecombineerd met de John Deere front-PTO en is geheel compatibel met John Deere frontladers
 • Optioneel beschikbaar: bijvoorbeeld ondersteuning voor maaierkettingen, kapbescherming, accumulator, twee aanvullende SCV-koppelingen.
John Deere fronthefinrichting en front-PTO
  John Deere front-PTO

De geheel geïntegreerde John Deere front-PTO wordt elektrohydraulisch geactiveerd met een schakelaar op de console rechts of op de CommandArm. De John Deere front-PTO-functies:
 • 1000 t/min met een perfecte aanpassing van PTO-toerentallen voor en achter
 • PTO-as met zes tanden voor de overdracht van 80 kW vermogen
 • Draairichting van de PTO-uitgangsas is linksom, gezien vanaf de voorzijde van de trekker
 • Soepel gemoduleerde inschakeling voor licht of zwaar werktuig
 • Hydraulisch geregelde PTO-rem ter voorkoming van overbelasting van werktuig
 • Geïntegreerd in iTEC besturing/Headland Management
 • Voor eenvoudige verbinding van de aandrijfas biedt de PTO-astap een rotatie van 60 graden
John Deere fronthefinrichting en front-PTO

Bescherming en opslag

Uw trekker en werktuig zijn voor u een grote investering. Daarom bieden wij een reeks producten die u en uw materiaal beschermen. We hebben alles voor zo min mogelijk risico en voor zo veel mogelijk efficiëntie.
  Startonderbreker

De startonderbreker is een elektronisch systeem dat onbevoegd gebruik van de trekker en diefstal voorkomt. Elke set bevat twee startonderbrekersleutels. Als een ongeautoriseerde sleutel wordt gebruikt, wordt de trekker na het starten uitgeschakeld en kan niet meer worden bewogen.
startonderbreker
  Vergrendelbare doppen

Vergrendel de brandstoftank of het versnellingsbak-oliereservoir om vandalisme en dure vloeistofvermengingen te voorkomen.

Vergrendelbare doppen
  Deurvergrendelingsset

Elke set bevat deurgrepen en een speciale sleutel. Nieuwe sleutels kunnen apart worden besteld.

  Draaibare spatborden voorzijde

Voor optimaal manoeuvreren en bescherming met draaibare spatborden voorzijde. Ze bieden het voordeel van een grotere stuurhoek waardoor u in kleinere ruimtes kunt werken en kleinere bochten kunt maken. Toch bent u net als met normale spatborden beschermd tegen vuil.
Draaibare spatborden voorzijde
  Zijkantuitbreidingen spatbord achter

Houd uw cabine schoon en verbeter het zicht met zijkantuitbreidingen voor de spatborden achterzijde die in verschillende maten beschikbaar zijn.

Zijkantuitbreidingen spatbord achter
  Achteruitrijalarm

Voor de veiligheid van omstanders klinkt het waarschuwingsalarm, als de trekker in achteruitversnelling staat.

Achteruitrijalarm
  Accu-ontkoppelset

De extern gemonteerde accu-ontkoppelsets zijn ideaal voor het voorkomen van onbevoegd gebruik om lekken van de accu door monitors of radio's te voorkomen.

Accu-ontkoppelset
  Bescherming onderzijde brandstoftank

Speciaal aanbevolen voor trekkerwerkzaamheden onder zware omstandigheden (bijvoorbeeld kreupelhout, bos, ontginning). Voor extra beveiliging onder de brandstoftank zijn ze gemaakt van duurzaam plaatmetaal.

Bescherming onderzijde brandstoftank
  Gereedschapskist

Met de John Deere gereedschapskist heeft u uw gereedschap op het veld altijd bij de hand. Ze zijn stevig, duurzaam en overzichtelijk en ingedeeld.

Gereedschapsset
  Opslagkist

45 liter opslagcapaciteit voor alles wat u op het veld nodig heeft. Hij is gemaakt van plaatmetaal en kan worden bevestigd aan alle bestaande frontgewichten.

Opslagkist

Oplossingen voor uw hefinrichting

Goede verbindingen maken

Het kiezen van de juiste hefinrichting voor uw werktuig is belangrijk. Gelukkig bieden onze eigen hefinrichtingen veel betrouwbaarheid en zijn ze gemaakt van hoogkwalitatief materiaal dat voldoet aan alle John Deere specificaties. Voor transport is een groot aanbod aan vaste, hoogteverstelbare, handmatig of automatisch bediende versies beschikbaar.
  Hoogteverstelbare wagentrekinrichtingen

Automatische wagentrekinrichting 38 mm kogelpen, ook verkrijgbaar als brede versie, bijvoorbeeld voor gebruik met versterkte trekhaken of truckaanhangers.

Hoogteverstelbare wagentrekinrichtingen
  De hoogteverstelbare kogeltype-/kipperknobbels zijn perfect voor aanhangergebruik en vele andere werktuigtoepassingen. Als ze in lage positie worden gebruikt, verschaffen ze optimale tractie en rij-eigenschappen van trekker-aanhangercombinaties.

Hoogteverstelbare wagentrekinrichtingen
  De 3-in-1-hefinrichtingen

Voor gebruik met aanhangers en werktuig voor verschillende hefinrichtingtypen. Inclusief een rail met vijf posities voor gebruik van de volgende functies:
 • Handmatige of automatisch hoogteverstelbare wagentrekinrichting
 • Kogeltype-/kipperknobbel-insteek (niet hoogteverstelbaar), indien vereist gelijktijdig met handmatige en automatische hefinrichting
 • Trekhaak als insteek kogeltype-/kipperknobbel is verwijderd


Het 3-in-1-hefinrichtingsysteem
  In lage posities van kogeltype-/kipperknobbelhefinrichtingen voor het trekken van werktuig tot 4 ton statische verticale last, insteek kipperknobbel voor 3 ton statische verticale last.


Insteek kogeltype

Insteek kipperknobbel

  Bekrachtigde stuursystemen voor hefinrichtingen kogeltype

Beschikbaar voor insteek kogeltype en hoogteverstelbare kogeltype hefinrichtingen, en beschikbaar voor een zijde of beide zijden waardoor gebruik van aanhangers met rechter of linker stuurbekrachtiging mogelijk is.

Stuurbekrachtigingssystemen voor kogeltype hefinrichtingen
  Het voordeel van stuurbekrachtiging:
 • Kleinere bochten mogelijk bij aanhangers met meerdere assen
 • Verhoogde bodembescherming
 • Gereduceerde bandenslijtage
 • Verhoogd bestuurderscomfort - vergrendeling van de aanhanger-as niet nodig bij achteruitrijden of rijden met hoge snelheid op de weg, omdat de aanhangerwielen altijd zijn uitgelijnd ten opzichte van de draaicirkel.