/ / / Filters

Filters

Oliefilters

John Deere oliefiltersOliefilters
John Deere oliefilters zijn slim ontworpen om kleine deeltjes - zoals zand en andere verontreinigingen - op te vangen voordat deze uw motor verontreinigen. Verontreinigde olie geeft vertragingen, met lagere productiviteit en kortere onderhoudsintervallen tot gevolg. Daarom worden de filters van John Deere getest, om zeker te zijn dat deze meer verontreinigingen vangen dan filters van een lagere kwaliteit.

Als u nadenkt over nieuwe oliefilters, moet u rekening houden met het volgende:
 • Als het filter onvoldoende ruimte heeft om vuil vast te houden, wordt de verontreinigde olie om het filter geleid alvorens het onderhoudsinterval ervan is verstreken.
 • Doordat het filter wordt omzeild, komt vuil in de motor terecht, waar het onnodige slijtage veroorzaakt.

Voordelen:
 • Gelijkmatige plooien en plaatsing van de filtermedia waarborgen gelijkmatige filtratie, voor betere algemene bescherming zonder tekortkomingen.
 • Spiraalvormige en geperste middenbus voor extra stevigheid voorkomt vervorming van het medium en doorlating van ongewenste deeltjes in het systeem.
 • Rubber pakkingen zorgen voor een betere afdichting dan de kunststof pakkingen in de filters van de concurrentie.

Brandstoffilters

John Deere brandstoffiltersBrandstoffilters
Wanneer het om uw brandstof gaat, is water de grootste vijand. Daarom zijn John Deere brandstoffilters niet alleen ontworpen om water op te vangen, maar ook om dit af te stoten. Onze filters zijn voorzien van gecoate media die water buiten houden en roest en microben - die de kwaliteit van uw brandstof en daardoor ook de brandstofzuinigheid verslechteren - voorkomen.

Voordelen:
 • Dichte plooien en gelijkmatige plaatsing van de filtermedia zorgen voor veel ruimte voor het opvangen van water en vuildeeltjes, nog voordat deze uw brandstof kunnen aantasten.
 • Gecoate media stoten water af en voorkomen dat dit in de brandstof doordringt, zoals bij niet-gecoate media kan gebeuren.
 • Superieure afdichting tussen media en filterhuis waarborgt dat ongefilterde, verontreinigde brandstof de motor niet bereikt.

Luchtfilters

John Deere luchtfiltersLuchtfilters
John Deere luchtfilters vormen nog een eersteklas verdedigingslijn tegen verontreiniging van de motor. Deze filters verminderen de motorslijtage door het verwijderen van stof, vuil en andere verontreinigingen uit de inlaatlucht. Zij zijn uiterst efficiënt wanneer het aankomt op het vangen van schadelijke deeltjes.

Voordelen:
 • Gelijkmatige plooien en meer media waarborgen optimale efficiëntie en een langere onderhoudsinterval.
 • Een goede luchtstroom waarborgt minimale stromingsweerstand, terwijl er meer verontreinigingen worden gevangen dan in luchtfilters van de concurrentie.
 • Een stevige afdichting zorgt dat verontreinigingen het filter niet kunnen omzeilen.

Hydraulische filters

John Deere hydraulische filtersHydraulische filters
Onze hydraulische filters zijn speciaal ontworpen ter bescherming van de hydraulische systemen in uw John Deere tegen onderdeelslijtage en hydraulische drukschommelingen. Deze filters houden verontreinigingen buiten en voorkomen dat drab en zuur de machine beschadigen.

Voordelen:
 • Gelijkmatige plooien bieden meer ruimte voor vervuilende stoffen en een langer onderhoudsinterval.
 • Extra hete-lijmsmelts voor sterkere media en gelijkmatige afstanden.