Field ManagementPrecisielandbouwtechnologie

  • Alle informatie op één gecentraliseerde locatie, prettig gestructureerd en eenvoudig toegankelijk
  • Krijg inzichten voor slimme, op feiten gebaseerde beslissingen
  • Maak gebruik van talloze aanvullende landbouwkundige hulpmiddelen voor verdere gegevensverwerking en -analyse
  • Eenvoudige gegevensoverdracht met draadloze gegevensoverdracht

Uw percelen beheren op de slimme manier

Het Operations Center van John Deere zorgt ervoor dat u uw bedrijf in uw broekzak hebt: De eenvoudig te begrijpen, geïntegreerde hulpmiddelen helpen u bij uw agronomische beslissingen en bij het verkrijgen van een maximale opbrengst en een constante kwaliteit uit uw perceel, en bij het aanzienlijk verlagen van uw inkoopkosten. Plan uw gewaswisseling en taken voor het komende seizoen met behulp van een gestructureerd overzicht, waarmee u moeiteloos display-instellingsbestanden en werkopdrachten kunt maken. Zodra de individuele taken zijn afgerond, worden uw documentatiegegevens automatisch vanaf uw display in de cabine geüpload naar uw persoonlijke Operations Center-account. Daar worden alle operationele details eenvoudig weergegeven op een netjes gestructureerde tijdbalk – op elk moment, op elke plaats, vanaf elk apparaat met een internetverbinding, zodat u uw kartering kunt weergeven of verschillende kaartlagen, zoals opbrengst, droge stof, gewasbestanddelen en toedieningshoeveelheden kunt vergelijken.

Waardevolle agronomische inzichten

Hiermee kunt u waardevolle agronomische inzichten gebruiken voor slimme beslissingen en eenvoudiger corrigerende acties vaststellen. Met andere geïntegreerde hulpmiddelen kunt u deze gegevens eenvoudig omzetten naar perceelspecifieke voorschriften voor variabele toediening, en kunt u samenwerken met agronomische adviseurs door hen perceelspecifieke toegangsrechten toe te kennen. En ten slotte wordt het documenteren van uw werk voor klanten kinderspel, dankzij de gemakkelijk te vervaardigen, af te drukken en te delen rapporten.

Field Analyser

Field Analyser

U kunt de documentatiegegevens die met uw displays jaar na jaar zijn verzameld opslaan, zichtbaar maken en analyseren voor het maken van de juiste agronomische beslissingen. Exporteer geregistreerde perceelgegevens binnen enkele seconden voor uw eigen gebruik of voor uw klanten.

Perceelbeheer

Gewasplanner

Plan uw gewaswisselingen voor een bepaald seizoen. Selecteer het gewastype voor toevoeging aan elk individueel perceel, zodat de teler een goed visueel overzicht heeft over wat er moet worden geplant en in welk plantseizoen het gewas moet worden geteeld.