John Deere Forum

Info over John Deere

 

Rondleiding door het forum

John Deere Forum

Tentoonstelling

Onze tentoonstelling van machines brengt u in de wereld van agrarische technologie. Hier komen machines tot leven. Bekijk tractoren, maaidorsers, hakselaars en nog veel meer van dichtbij.

Kom meer te weten over de motorprestaties, mogelijke toepassingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij zullen u laten zien dat moderne landbouwtechnologie, de bescherming van het milieu en de duurzame voedselproductie elkaar niet tegenwerken.

John Deere Forum

Kinderen in het forum

Het forum heeft zijn eigen educatieve gebied voor kinderen en jeugdigen. In de tentoonstellingsruimte kunnen kinderen leren leren over tractoren en andere machines. Het bevat een model dat toont hoe een moderne boerderij eruit ziet. Voor spelen worden zij door de Junior Club Hoek uitgenodigd.

John Deere Fanshop

John Deere Fan Shop

In de winkel vindt u een grote collectie van John Deere accessoires. Onder de producten worden modeltractoren, traptractoren en veel ander prachtig speelgoed verkocht. We verkopen ook hoogwaardige kleding, zoals jassen, petten, vrijetijdskleding en nog veel meer John Deere.

Al deze artikelen en nog veel meer kunt u vinden in onze John Deere online winkel.

Evenementen en rondleidingen

John Deere Tour

Rondleiding door de fabriek voor groepen landbouwers

Groepen landbouwers en klanten kunnen zich alleen via de passende John Deere-dealer registreren.

 

John Deere Group Tour

Fabrieksrondleiding voor groepen van 15+ mensen

In overleg bieden we individuele rondleidingen aan door het productiegebied voor tractoren in de John Deere fabriek in Mannheim, voor groepen vanaf 15 mensen. Plaatsen kunnen alleen bij beschikbaarheid worden geboekt. Om veiligheidsredenen kunnen alleen personen van 16 jaar en ouder aan de rondleidingen deelnemen. Kinderen tussen 10 en 15 jaar oud, doen mee als zij worden begeleid door een ouder of verzorger.

 

Hoe vindt u ons?

Contact

John Deere Forum

John-Deere-Straße 70
68163 Mannheim