Beluchters

1500 Aercore, Aerators, Field, Golf Course, Golf and Sports

Meer dan robuust

De John Deere Aercore 800-beluchter is de juiste keuze - zowel op een golfbaan als op sportvelden. En met een Flexi-Link boorsysteem, met V-snaar aangedreven uitvoering en afgedichte lagers blijft deze jarenlang werken.

800, Beluchters, Veld, Golfbaan, Golf en sport

Consistente diepte van holes bij heuvelachtige greens

Met een breedte van 80 cm volgt de Aercore800 heuvelachtige greens en afslagplaatsen en wordt een consistentere diepte behouden gedurende het beluchten. Een consistente diepte betekent een betere verdichtingsspreiding over de volledige beluchtingsdiepte en nog nauwkeurigere toepassingen van bovenbemesting.

800, Beluchters, Veld, Golfbaan, Golf en sport

Clean-up

Eenmaal gemonteerd, lijnt het zwadwerktuig de kernen in een hartlijn uit voor eenvoudigere verwijdering.

Lichtgewicht ontwerp

De Aercore 800 inclusief zijn innovatieve componenten weegt maar 620 kg, wat voor een zeer productieve beluchter erg licht is.

Scherpe bochten

Dankzij de mechanische transmissie en het differentieel zijn de snelheden van de binnenste en buitenste wielen onafhankelijk van elkaar.

Consistente diepte

Consistent werken op diepten tot 89 mm bij gebruik van standaard bandschrapers. Hoogte wordt gemakkelijk en zonder gereedschap versteld.

Alles uit de weg

Alles uit de weg

De kerngeleideplaat van het aandrijfwiel zorgt ervoor dat het aandrijfpad schoon is om te voorkomen dat over de kernen wordt gereden.

1500, Beluchters, Veld, Golfbaan, Golf en sport

Uw greens zijn onze prioriteit 

Het Flexi-Link-ontwerp zorgt ervoor dat de tanden langer haaks op elkaar blijven staan voor een hogere kwaliteit van de holes. De verstelbare grasbeschermers voorkomen tijdens het beluchten schade aan het gras.

TC125-opvangsysteem, Veld, Golfbaan, Golf en sport

Gemakkelijke reiniging

Met een verzamelbreedte van 122 cm kan het TC125-opvangsysteem in slechts 15 minuten een gemiddelde green schoonmaken. De verstelbare rolhoogte past zich voor zachter borstelen aan op de grasmat.

Verken het TC125-opvangsysteem

TD100 TopDresser, Veld, Golfbaan, Golf en sport

TD100 TopDresser

Met de TD100 kan gemakkelijk en nauwkeurig een bovenlaag worden aangebracht. Nominale capaciteit: 680 kg; verspreidingsbreedte: 142 cm

Productaanbod

ModelMotor en vermogenBoorbreedteBoordiepte

4-takt loodvrije benzine met elektrische starter en 1 dual-
element luchtfilter

18,6 kW (25 pk) bij 3.600 t/min*

80 cm

Maximaal 8,9 cm

John Deere Dealership

Zoek de dichtstbijzijnde dealer

Zoek uw John Deere dealer

* Informatie over motorvermogen en koppel wordt door de motorfabrikant geleverd en mag alleen worden gebruikt voor vergelijkingsdoeleinden. Het daadwerkelijke motorvermogen en koppel zijn lager. Raadpleeg de website van de fabrikant van de motor voor meer informatie.