John Deere precisietechnologie voor grasverzorgingsuitrusting

Als greenkeeper, grasverzorger of tuinarchitect wordt u geconfronteerd met de groeiende vraag naar milieubeheer 
en operationele efficiëntie. John Deere precisietechnologie voor grasverzorgingsuitrusting biedt gebruiksvriendelijke oplossingen om 
u te helpen onderhoudsactiviteiten efficiënt te plannen, monitoren en analyseren. Door gedurende het hele jaar belangrijke inzichten te verzamelen, kunt u 
tijdige, weloverwogen beslissingen nemen voor meer winstgevende en duurzame gras- en terreinonderhoudsactiviteiten.

Geoptimaliseerd hulpmiddelenbeheer

Innovatieve technologie voor gras biedt nuttige informatie over machinegebruik en gegevens voor verbeterde kostentransparantie en een goede besluitvorming. 

boundaryprecision-turf-guide

Moeiteloos duurzaam

Precisietechnologie voor grastoepassingen kan het brandstofverbruik aanzienlijk verminderen en de overmatige dosering van grondstoffen (zoals kunstmest en chemische stoffen) voorkomen voor duurzamere bodemverzorging.

Precisietechnologie voor gras: Efficiënter operationeel beheer

John Deere precisiesystemen voor gras verbinden machines, terreinen en werk in realtime. Het maakt alle relevante managementinformatie gemakkelijk toegankelijk voor betere besluitvorming en helpt u bij het runnen van een winstgevend en duurzaam bedrijf.

connect

Verbinden

guidance

Gids

manage

Beheer

Connectiviteit is de sleutel tot realtime machine-informatie. JDLink™ is de telematica-oplossing van John Deere die de automatische stroom van machinegegevens mogelijk maakt tussen verbonden apparatuur en het John Deere Operations Center™, ons online beheerplatform.

           

machineprestaties-volgen

Machineprestaties volgen

Live machinegegevens, zoals de uitsplitsing van gebruik in inactieve, transport- en bedrijfsuren, geven de prestaties van de machine aan en vormen de basis voor optimalisatie van de machine.

machineposities-live-monitoren

Machineposities live monitoren

Daarnaast kunt u machinelocaties voor het gehele machinepark overal en altijd live monitoren – u weet waar uw ploeg aan het werk is en hoe het werk vordert.

minder-onderhoud

Verlaag de onderhoudskosten en verminder uitvaltijd

Dankzij realtime machinegegevens kunt u zich eenvoudig aan onderhoudsschema's houden en proactief al het onderhoud plannen dat nodig is om uw machines gereed te maken voor betrouwbare topprestaties.

 • JDLink™ R-modem

  Alle golfuitrusting wordt standaard geleverd met het R-modem voor het uploaden van machine- en agronomische gegevens, zoals gegevens die zijn verzameld tijdens het sproeien met onze ProGator™ 2030A HD200 CE GPS-precisieveldspuit. 

  Op te halen machinegegevens kunnen variëren afhankelijk van het type en de leeftijd van de machine.

  jdlinkr-modem
 • JDLink™ M-modem

  De TerrainCut™ 1500- en 1600-serie hebben onze nieuwe M-modem, die ook beschikbaar is als veldinstallatieset voor onze commerciële zero-turn maaiers. Het M-modem met interne antenne is eenvoudig te installeren op machines die niet zijn voorbereid voor JDLink™ en zelfs op uitrusting van andere merken dan John Deere om uw volledige machinepark te verbinden*.

  * Op te halen machinegegevens kunnen variëren afhankelijk van het type en de leeftijd van de machine.

  jdlink-m-modem

 

Contact opnemen

           

Ons precisiegeleidingssysteem vermindert automatisch gaten en overlappingen. Dit helpt u de kosten voor grondstoffen, chemische stoffen en zaden te minimaliseren, verlaagt het brandstofverbruik en vermindert de vermoeidheid van de bestuurder.

starfire-ontvanger

StarFire™-ontvanger

Toegang tot John Deere geleidingssystemen begint met onze StarFire™-ontvangers. Deze ontvangers volgen de correctiesignalen van maximaal vier satellieten tegelijkertijd, wat zorgt voor uitzonderlijke dekking. Bovendien schakelen ze automatisch naar het beste geostationaire satellietsignaal, wat betrouwbare en nauwkeurige geleiding oplevert.

 • Universele displays

  De naam zegt het al: onze universele displays kunnen worden gebruikt op verschillende machines om gebruik gedurende het hele jaar mogelijk te maken. Documentatie, variabele dosering en de mogelijkheid van draadloze gegevensoverdracht zijn allemaal standaard.

  universele-displays
 • 4240 Universal-display

  De 4240-display heeft een touchscreen van 21,3 cm en is water- en stofbestendig (IP65).

  4240 Universal-display
 • 4640 Universal-display

  Dezelfde functionaliteit als de 4240, maar met een groter touchscreen van 25,4 cm en voorbereid op uitwisselbare gebruiksgegevens.

  4640 Universal-display
 • G5 Universal

  De G5 Universal is water- en stofbestendig (IP65) en heeft een full-HD-resolutie, extra geheugen en een snellere processor en is een van de meest geavanceerde displays op de markt.

  g5-universal
 • G5 Plus Universal

  De G5Plus Universal, die dezelfde functionaliteit heeft als de G5 Universal, heeft een heel groot scherm van 32,5 cm dat ongeveer 33% meer visuele ruimte biedt.

  g5plus-universal

AutoTrac™

Met de handsfree AutoTrac™-besturing kunt u sneller en met minder stress bewegen, terwijl overlappingen en overslagen worden verminderd. Werk moeiteloos op rechte, gebogen en cirkelsporen, zelfs in omstandigheden met slecht zicht. Gebruik AutoTrac™ één keer en u wilt nooit meer anders.

autotrac

AutoTrac™ Universal 300 (ATU300)

Onze bewezen geautomatiseerde stuuroplossing kan op vele machines worden gemonteerd. Dankzij de moeiteloze installatie kunt u de ATU300 in minder dan 30 minuten overzetten van de ene naar de andere machine.

 

Contact opnemen

           

Het John Deere Operations Center™ is uw portal voor het verzamelen van gevisualiseerde agronomische, machine- en werkinformatie. Door in één oogopslag toegang te krijgen tot alle relevante informatie, kunt u snel en eenvoudig op feiten gebaseerde beslissingen nemen.

sneller-instellen-sneller-instellen

Sneller instellen

U kunt veel tijd besparen door machines, bestuurders en grenzen in het John Deere Operations Center™ in te stellen om al uw werk ruim van tevoren te plannen.

moeiteloze-monitoring-gemakkelijk-monitoring

Moeiteloze monitoring

Elimineer vertragingen en fouten door taken en machinelocaties op te roepen indien nodig en de prestaties in realtime te monitoren vanaf elk apparaat.

krachtige-inzichten-locatiespecifieke-landbouw

Krachtige inzichten

Analyseer met gemak de efficiëntie en prestaties van machines en toepassingen en geniet van aanzienlijke verbeteringen in prestaties, de financiële controle en duurzaamheid.

john-deere-operation-center

John Deere Operations Center™

Het John Deere Operations Center™ verbindt u vanuit één centrale plaats met uw machines en uw bedrijf. De plannings- en analysehulpmiddelen in het John Deere Operations Center™ helpen u bij het nemen van tijdige, op feiten gebaseerde beslissingen.

* Alleen verkrijgbaar in VK en IE. Binnenkort beschikbaar voor de rest van Europa.

 

Contact opnemen

           

professionele-tuinarchitecten

Onmisbaar voor professionele tuinarchitecten

Gebruik het Operations Center™ of de Operations Center™-app om uw machines, terreinen en personeel in real time met elkaar te verbinden om de registratie van gegevens te stroomlijnen, rapporten te versnellen en onderweg toegang te krijgen tot gegevens. Live positionering, proactief onderhoud en zelfsturende machines verminderen uw kosten en verhogen tegelijkertijd de prestaties op milieugebied.

greenkeeper

Essentieel voor de hedendaagse greenkeeper

Als greenkeeper gebruikt u het Operations Center™ of de Operations Center™-app om u te helpen uw machines, greens en personeel in real time te verbinden. Dit maakt gestroomlijnde registratie, snellere rapportage en mobiele toegankelijkheid mogelijk. U profiteert ook van live positionering, proactieve service en automatische besturing om de kosten te verlagen en de duurzaamheid te versterken, terwijl de operationele uitmuntendheid behouden blijft.

snelle-start

Vraag een expert voor een snelle start

Leer van de professionals! Neem contact op met een van de experts op het gebied van precisietechnologie voor grastoepassingen bij uw lokale dealer voor een snelle installatie en profiteer eerder van de voordelen!

krijg-het-volledige-verhaal-brochure

Krijg het volledige verhaal

Alle feiten, alles wat u moet weten en hoe u aan de slag kunt gaan – lees er alles over in onze brochure Precisietechnologie voor grastoepassingen.