HET IS TIJD OM TE UPGRADEN- 2021 MAAIDORSERS

HET IS TIJD OM TE UPGRADEN
– 2021 MAAIDORSERS

100 t/h massieve capaciteit

HET ULTIEME OOGSTPAKKET

HET ULTIEME OOGSTPAKKET

We hebben in de afgelopen paar jaar meer dan €1 miljard geïnvesteerd in digitale oogsttechnologieën, nieuwe machineconcepten en dealer-ondersteuningsdiensten. Wij menen dat ons oogstpakket hierdoor bij de besten hoort die momenteel verkrijgbaar zijn op de markt.

HET ULTIEME OOGSTPAKKET

Nu is het de tijd om in 2021 over te stappen op een John Deere-maaidorser:

  • Massieve capaciteit: 50 – 100 t/h
  • < 1% gebroken korrels
  • Hoogwaardige maaiborden
  • 24-uurs levering van onderdelen
  • Vervangende maaidorser
  • 5 jaar draadloze gegevensoverdracht
  • Bewaking op afstand
  • Digitale managementtools

CONCURRENTIE-BENCHMARK – MAAIDORSERCOMPETITIE 2020

competitor-benchmark

Wij hebben zo veel vertrouwen in de prestaties van onze maaidorsers dat we in de afgelopen 3 jaar de uitdaging met onze concurrenten zijn aangegaan.

Tot nu toe hebben we nog geen enkele uitdaging verloren.

Bij elke maaidorsercompetitie in de afgelopen 3 jaar demonstreerden de maaidorsers van John Deere een extreem laag verliespercentage met minder dan 1% gebroken korrels.

Wordt het misschien ook voor u tijd om te upgraden naar een maaidorser van John Deere, en de geavanceerde prestatieverbeteringen te ervaren die wij hebben doorgevoerd?

 

< 1% GEBROKEN GRAAN – GRAANKWALITEITSGARANTIE

< 1% GEBROKEN GRAAN – GRAANKWALITEITSGARANTIE

Dankzij de bewezen graankwaliteit van de S-serie kunnen wij u minder dan 1% gebroken graan in de tank garanderen. Anders betalen we u het verschil terug*. Zelfs kleine verschillen in graanverlies kunnen enorme bedragen worden over een heel oogstseizoen**.

Stel dat je 500 ha tarwe maait met 8 t/ha en met een prijs van 160 €/ha. Verlaging van het percentage gebroken korrels in de tank van 3% naar 1% levert dan maar liefst € 12.880 extra op.

Oogstbelofte

VERVANGENDE MAAIDORSER – OOGSTBELOFTE

Ons toonaangevend Harvest Promise-pakket wordt standaard meegeleverd bij elke nieuwe maaidorser.

Als wij daarin niet slagen en uw maaidorser kan niet oogsten, kunnen wij zorgen voor een vervangende machine, zodat u aan het werk kunt blijven.

Als wij daarin niet slagen en uw maaidorser niet kan oogsten, zorgt uw dealer voor een vervangende machine van vergelijkbare grootte***.

 

T-serieT-serieT-serie

De 50-tons maaidorser

HeadingIcon

T-serie
De capaciteit van de T-serie is veel groter dan men zou verwachten bij deze fysieke afmetingen, dankzij het unieke Tangential Plus-dorssysteem en het grote zeefoppervlak.

Meer informatie

De geautomatiseerde maaidorserDe geautomatiseerde maaidorserDe geautomatiseerde maaidorser

Geautomatiseerde maaidorser

HeadingIcon

S-serie
De grote enkelvoudige rotor levert graan van hoge kwaliteit met zeer lage verliezen, dankzij de behoedzame gewasbehandeling en de geautomatiseerde besturingssystemen.

Meer informatie

FLEXIBELE FINANCIERINGSAANBIEDINGEN – JOHN DEERE FINANCIAL

FLEXIBELE FINANCIERINGSAANBIEDINGEN – JOHN DEERE FINANCIAL

Met onze speciale financieringsaanbiedingen is het nu betaalbaarder dan ooit om te profiteren van de extra winst die een nieuwe John Deere maaidorser u zal opleveren.

* Alleen bij deelnemende John Deere dealers.* Registratie alleen vanaf 15 augustus 2020 tot en met 30 mei 2021 op onze webpagina.

** Feiffer Consult, Harvest Poll, 2005 www.feiffer-consult.de

*** Via deelnemende dealers is er een vervangende machine beschikbaar voor elke John Deere maaidorser tot 7 jaar oud. Om in aanmerking te komen moet de machine onderhouden zijn volgens de bedieningshandleiding en moet deze een Expert Check voorafgaand aan het seizoen ondergaan, waarbij alle aanbevolen reparaties worden uitgevoerd.